Genel Müdür Otrar'dan Van'da çeşitli inceleme ve ziyaretler

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ve İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Kader Arkan Sezgin Van'da çeşitli ziyaretler yaparak incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 22.12.2023 11:46:00 0
Genel Müdür Otrar
Tarih: 22.12.2023 11:48 Güncelleme: 23.12.2023 00:43

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ve İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı  Dr. Kader Arkan Sezgin Van’a gelerek Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Arası ve beraberlerindeki heyet ile Van’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Genel Müdür Mustafa Otrar ve Daire Başkanı Kader Arkan Sezgin Van’da,  Edremit Bilim ve Sanat Merkezi'ni, Edremit Valilik Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu, İpekyolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni, Ayhan Şahenk Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ve Ulaş Başar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Arası ve beraberlerindeki heyet ile birlikte ziyaret edip eğitim kurumlarındaki çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Genel Müdür Mustafa Otrar ve Daire Başkanı Kader Arkan Sezgin, ziyaretleri sırasında öğrenciler ilede yakından ilgilenerek, çeşitli etkinlikler yaparak hatıra fotoğrafları çekildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem