MTB Başkanı Özcan’dan ‘15 Temmuz’ mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kutulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 3. Yıl Dönümü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında, “bu Alçak Girişimi Unutmadık, Unutmayacağız Ve Unutturmayacağız” Dedi.

Genel 13.07.2019 11:37:00 0
MTB Başkanı Özcan’dan ‘15 Temmuz’ mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.07.2019 11:37

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kutulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz darbe girişiminin 3. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu alçak girişimi unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ’cü bir gurup askerin gerçekleştirmek istediği darbe kalkışmasının 3. Yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, “Sureti haktan görünen bir grup alçak ve Peygamber ocağı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızmış bir avuç vatan haininin küresel bir takım işbirlikçilerle planlayıp uygulamaya koyduğu bu alçak girişimi unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Özcan mesajında, “Bu coğrafyada yüzyıllardır onurlu bir mücadele veren bu asil ve aziz Türk milleti büyük bir cesaret ve feraset örneği gösterip adeta ölümü ölümsüzleştirip tanklara, uçaklara ve mermilere karşı göğsünü siper ederek vatanın savunmasını gerçekleştirerek şehadet şerbetini gözünü kırpmadan içmiş. Şehit olmak için ortaya bir irade koyarak alçak ve hain darbe girişimini bertaraf edip dünya tarihine bundan önce yazmış olduğu birçok destan gibi yeni bir destan yazmıştır” ifadelerini kullandı.

Başlan Özcan’ın, “Milli iradeye kastetmek isteyen vesayetçi zihniyet bilmelidir ki, bu vatan toprakları içinde bu tür bir girişimi hala aklından geçirenler varsa; bir daha tutuklanıp ceza evini göremeyebilirler. Bu millet vatanına, dinine ve namusuna halel getirecek her türlü girişimin cezasını ağır bedellerle geri ödetecektir. 15 Temmuz 2016 günü vatanın savunması milli iradenin korunması için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır dilerken ve o gün vücudunun her parçasını cesaretle feda eden gazilerimize bu millet tarih boyunca minnettar olacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ