MOTAŞ personelinden gönüllü askerlik başvurusu

Genel 26.01.2018 11:27:20 0
MOTAŞ personelinden gönüllü askerlik başvurusu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.01.2018 11:27
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) Genel Müdürlüğünde çalışan personeller ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de YPG ve PKK başta olmak üzere terör unsurlarını bitirmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Zeytin Dalı Harekatı’na Malatya’dan destek her geçen gün artıyor. Dün bir grup Suriyelinin gönüllü askerlik için başvuru yaptığı kentte bugün de çok sayıda MOTAŞ çalışanı Askerlik Şubesine gelerek gönüllü askerlik başvurusu yaptı.
Askerlik başvurusundan önce personeller Kızılay’a kan bağışında bulundu. Burada personeller adına bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdür Danışmanı Mehmet Hanifi Altuntaş, “Afrin’de mücadele eden Türk askerlerimize lazım olur düşüncesiyle kan bağışında bulunuyoruz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Mehmetçiklerimize destek olalım, işleri çok zor Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.
MOTAŞ çalışanları daha sonra Askerlik Şubesine giderek, askerlik başvurusu yaptı.
Burada MOTAŞ personeli adına bir konuşma yapan personel Eyüp Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıda bulunan hainlere karşı MOTAŞ olarak Malatya’da büyük bir mücadele gösterdiklerini belirterek, “15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne karşı Malatya’da 2. Ordu güzergahına çıkan tüm yolları verilen emirler ile belediye otobüsleri ile kapattık. Yine Erhaç Askeri Havaalanına bomba yüklü uçakların kalkmasını engellemek için pistleri otobüslerle kapattık. Günlerce otobüslerin içinde yatıp kalktık ve bu hainlerin emellerine ulaşmaması için çok mücadele verdik. Bu gün de 15 Temmuz ruhu ile vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı örgütlenen terör grupları ve bunlara yandaşlık eden ülkelere karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Biz bu vatana göz dikenin gözünü oyarız” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ