MOTAŞ personelinden gönüllü askerlik başvurusu

Genel 26.01.2018 11:27:20 0
MOTAŞ personelinden gönüllü askerlik başvurusu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.01.2018 11:27
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) Genel Müdürlüğünde çalışan personeller ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusu yaptı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de YPG ve PKK başta olmak üzere terör unsurlarını bitirmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Zeytin Dalı Harekatı’na Malatya’dan destek her geçen gün artıyor. Dün bir grup Suriyelinin gönüllü askerlik için başvuru yaptığı kentte bugün de çok sayıda MOTAŞ çalışanı Askerlik Şubesine gelerek gönüllü askerlik başvurusu yaptı.
Askerlik başvurusundan önce personeller Kızılay’a kan bağışında bulundu. Burada personeller adına bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdür Danışmanı Mehmet Hanifi Altuntaş, “Afrin’de mücadele eden Türk askerlerimize lazım olur düşüncesiyle kan bağışında bulunuyoruz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Mehmetçiklerimize destek olalım, işleri çok zor Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.
MOTAŞ çalışanları daha sonra Askerlik Şubesine giderek, askerlik başvurusu yaptı.
Burada MOTAŞ personeli adına bir konuşma yapan personel Eyüp Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıda bulunan hainlere karşı MOTAŞ olarak Malatya’da büyük bir mücadele gösterdiklerini belirterek, “15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne karşı Malatya’da 2. Ordu güzergahına çıkan tüm yolları verilen emirler ile belediye otobüsleri ile kapattık. Yine Erhaç Askeri Havaalanına bomba yüklü uçakların kalkmasını engellemek için pistleri otobüslerle kapattık. Günlerce otobüslerin içinde yatıp kalktık ve bu hainlerin emellerine ulaşmaması için çok mücadele verdik. Bu gün de 15 Temmuz ruhu ile vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı örgütlenen terör grupları ve bunlara yandaşlık eden ülkelere karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Biz bu vatana göz dikenin gözünü oyarız” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ