Minik öğrenciler hayallerini sergilediler

Erzincan’da Şehit Polis Kenan Ardıç İlkokulu öğrencileri, eTwinnig projesi kapsamında hayallerin sanata dönüştürdükleri eserlerini sergilediler.Erzincanpark AVM’de düzenlenen sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şu

Genel 4.05.2019 14:04:06 0
Minik öğrenciler hayallerini sergilediler
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan’da Şehit Polis Kenan Ardıç İlkokulu öğrencileri, eTwinnig projesi kapsamında hayallerin sanata dönüştürdükleri eserlerini sergilediler.

Erzincanpark AVM’de düzenlenen sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri ,Okul Müdürleri , öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, sergilenen eserlere bakıldığında öğrencilerin hayal dünyalarının ne kadar geniş olduğunun görüldüğüne dikkat çekti. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Öğrenciler hayallerini sanat dönüştürerek, böylesine güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Bu çalışmalardan dolayı öğretmenlerimizi ve özellikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Şehit Polis Kenan Ardıç İlkokulu Müdürü Ahmet Güven ise “Hayaller Sanat Olsun” projesine emek veren Sınıf öğretmeni Pınar Uçar, Anasınıfı öğretmeni Sibel Esen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem