Minik güreşçiler katıldıkları terfi müsabakalarında üstün başarı gösterdi

Türkiye Güreş Federasyonu Tarafından Düzenlenen Türkiye Minikler 2. Lige Terfi Müsabakalarına Katılan Erzincan Gençlik Spor Kulübü Sporcuları 347 Puan Toplayarak 2. Lige Terfi Etti.

Genel 5.11.2019 10:21:23 0
Minik güreşçiler katıldıkları terfi müsabakalarında üstün başarı gösterdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.11.2019 10:21

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye minikler 2. Lige terfi müsabakalarına katılan Erzincan Gençlik Spor Kulübü sporcuları 347 puan toplayarak 2. Lige terfi etti.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezinde çalışmalarını sürdüren güreşçiler, aldıkları eğitimin ve yaptıkları çalışmaların meyvelerini almaya başladılar. SEM bünyesinde eğitim alan ve Erzincan Gençlik Spor kulübü sporcusu olan minik sporcular katıldıkları terfi müsabakalarından başarılı sonuçlar elde ederek üst lige yükselmeyi başardılar.

Türkiye minikler ikinci lige terfi maçları Ankara Taha Akgül spor salonunda yapıldı. 12 takımdan 110 sporcunun mücadele ettiği terfi müsabakalarında ilk 3’e giren takımlar Erzincan GSK, Mersin GSK ve Edirne Trakya Birlik SK ikinci lige yükseldi. İki gün süren müsabakalar sonrasında Erzincan GSK 347, Mersin GSK 305 ve Edirne Trakya Birlik 279 puan topladı. Ayrıca şampiyonaya katılanlara Türkiye Güreş Federasyonu tarafından malzeme yardımı yapıldı.

İl Müdürü Mumcu başarılı sporcuları tebrik etti

Başarılı güreşçiler Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’yu ziyaret ederek, 2. Lige yükselme kupasını İl Müdürü Mumcu’ya verdiler. Sporcular ile sohbet eden İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, “Sporcu Eğitim Merkezimizde eğitim alan sporcularımızın aldıkları başarı bizleri gururlandırdı. Sizler daha yolun başındasınız ve inanıyorum ki başarılarınız her geçen gün artarak devam edecek. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Güreş İl Temsilcisi ve Sporcuların Antrenörü Mehmet Özsoy ise, uzun süredir sporcuların disiplinli bir şekilde çalıştıklarını ve sporcuların ve onları yetiştiren antrenörlerin emeklerinin karşılığı olan başarının alındığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ