Milletvekili Fendoğlu'ndan Malatyalılara teşekkür

Genel 26.06.2018 11:40:12 0
Milletvekili Fendoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.06.2018 11:40
24 Haziran seçimlerinin ardından MHP Malatya Milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, Malatyalılara teşekkür etti.
Uzun yıllar aradan sonra Malatya’da milletvekili çıkaran MHP’de büyük sevinç yaşanıyor. Malatya’da 78 bin 371 oy alarak milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu “Bize bugünleri gösteren Allah’a hamd olsun” dedi.
Fendoğlu, “Başta Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarıma, ilçe başkanlarıma ocak başkanlarına, belde başkanlarına, mahalle başkanlarına, kadın kolları başkanımıza, bu konuda gönüllü olarak yurtdışından gelip bu davaya omuz veren tüm dostlarıma, kızım Alara’ya, aileme, kardeşlerime, vatandaşlarıma ve tüm Malatyalılara buradan selamlarımı, sevgilerimi, muhabbetlerimi gönderiyorum. Hürmetle önlerinde eğiliyorum” şeklinde konuştu.
Malatya’da MHP’ye 19 yıllık hasretin sona erdiğini ifade eden milletvekili Fendoğlu, "En son 1999 yılında rahmetli Namık Hakan Durhan arkadaşımızı göndermiştik. Ondan buyana Milliyetçi Hareket Partisi yetim kalmıştı Malatya’da, sahipsiz kalmıştı. Artık başları dik, alınları açık bundan sonra her platformda onların sesi olabilecek bir vekilleri var, bir temsilcileri var. Hiç birisi endişe etmesinler gururla gezsinler” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakını değerlendiren MHP’li Fendoğlu, “Zaten Milliyetçi Hareket Partisinin katkısını uzak ara görebiliyorsunuz. Malatya’da daha önce yüzde 54 olan oyları bugün yüzde 70 oranında Cumhur İttifakı’nda cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 70’in üstünde oy almıştır. Bunda Milliyetçi Hareket Partisinin inanmış kadroları, ülkücüleri, gönüldaşları bir fiil Devlet Bahçeli’nin çağrısına uyarak, yüzde 14 civarında bir oy vermiştir. Şuanda bizim oy oranımız yüzde 16’dır. Yüzde 54’den. Cumhurbaşkanlığına verdiğimiz yüzde 16’yı vekillikte de almışız. Dikkat ederseniz ne bir eksik ne bir fazladır. Bu konuda tüm ülkücü camiayı duyarlı davrandıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Fendoğlu, MHP’nin 2’nci sıra adayı Ömer ekici ve 3’üncü sıra adayı Burhan Coşkun’un seçilmediği için sevinçlerinin buruk olduğunu kaydederek, "3 milletvekili arzu ediyorduk. Malatya’daki dedikodular bizi rahatlatmadı, biz onlara inanmadık. Çalıştık aday olan arkadaşlarımızla, aday adaylarımızla, ekibimizle özellikle genç bir ekimizle, sosyal medyada piyer araştırmalarında 1 numara olan ekibimizle bütün il, ilçe, belde, köy ulaşmadığımız yer kaldıysa eğer haklarını helal etsinler. Mazbatadan sonra kendilerine teşekkür ziyaretlerine gideceğim. Ben, başta ülkücü camia, Milliyetçi Hareket Partisi camiası olmak üzere; tüm Malatya’nın vekiliyim. Buradan herkes merak etmesin hepsinin sesiyim, hepsinin sahibiyim, endişelerine gerek yok. Rahmetli Hamido’nun değdiği gibi, ’Haktan yanayım, milletten yanayım, doğruluktan yanayım’ biz bu doğruluktan yana cayarsak eğer gök girsin, kızıl çıksın” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ