Milletvekili Demirbağ, Palu’da çalışmaları inceledi

Adalet Ve Kalkınma Partisi (ak Parti) Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu’ya Giderek Belediye Tarafından Yapılan Çalişmalari Yerinde İnceledi

Genel 12.09.2019 11:20:40 0
Milletvekili Demirbağ, Palu’da çalışmaları inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.09.2019 11:20

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu’ya giderek belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, programları kapsamında Palu ilçesine gitti. İlçede Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Demirbağ, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Demirdağ daha sonra, Kalekent ve Esentepe mahallelerinde gerçekleştirilen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere çeşitli alanlarda yapılan kaldırım ve tretuvar işlemlerini de yerinde inceledi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Elazığ da çeşitli programlara katılıyoruz, yine geçtiğimiz gün Diyarbakır da HDP önünde çocuklarını bekleyen Diyarbakır Annelerimizi ziyaret ettik ve onlara destek olduk. Bugünde Palu ilçemizde belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. İl genel meclis üyemiz, ilçe başkanımız, Belediye Başkanımız Bekir Yıldırım bey, yine seçilmiş Başkanımız Efrayim Ünalan bey de bizlere bugün eşlik etti.Palu’ya 8 aydır gelmeyen hemşehrilerimiz burayı gezdiklerinde değişimi daha rahat gözlemlemişlerdir. Kısa süre de güzel işlere imza atılmış ve atılmaya da devam edecek inşallah. Kalekent ve Esentepe mahallelerinde yol çalışmaları gayet başarılı olmuş ve yakın zamanda da asfaltlama çalışmalarına başlanacak. Bunun yanında iki adet güzel çeşme ve çevresinde dinlenme alanı inşa edilmiş. İnsanlarımız bu yaz mevsiminde burada güzelce vakit geçiriyorlar. Bunun yanı sıra Palu ile Arıcak arasında bulunan yolumuzda da iyileştirme işlemi yapıldı ve burası 8 kilometresinde toplamda kısalmış oldu ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ