MİAD yönetiminden Başkan Gürkan’a ziyaret

Miad Yönetiminden Başkan Gürkan’ Ziyaret

Genel 29.11.2019 15:03:55 0
MİAD yönetiminden Başkan Gürkan’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.11.2019 15:03

Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir ve Yönetim Kurulu üyelerinden olaşan bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

MİAD Yüksek İstişare Kurul toplantısını gerçekleştirmek amacıyla Malatya’da bulunduklarını belirten Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, “Dünyanın dört bir yanına yayılmış başarılı Malatyalı iş adamlarımız bulunmakta. Bu iş adamlarımızın memleketleri ile olan bağlarının daha da artırılması gerekmektedir. Bu toplantımızı Malatya’da gerçekleştirmemizin amacıda il dışındaki iş adamlarımızı Malatya’ya getirerek nasıl bir sinerji oluşturabiliriz. Malatya ekonomisine, eğitimine ve sosyal problemlerine nasıl çözüm bulabiliriz. İstişare Kurul toplantılarımızı üç ayda bir gerçekleştiriyoruz. Başkanlığım döneminde iki toplantımızı Malatya’da gerçekleştirdik. Bu toplantıda sizlerinde fikirlerinden istifade edeceğiz. Tekrar bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın değerli iş adamlarını ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “İş adamlarımız Malatya’mızı ülkemizin değişik illerinde ve yurt dışında temsil görevini çok güzel bir şekilde ifa etmektesiniz. Ülkemizin gelişmesine sağladıkları katkılar, yapmış oldukları yatırım ve oluşturdukları istihdam çalışmaları takdire şayandır. İş adamlarımızın büyük bir ekseriyeti yatırımlarının bir bölümünü Malatya’mızda değerlendiriyorlar. Malatya Organize sanayi bölgemizde çok büyük fabrikalar, üretim ve istihdam oluşturmakta. Bu çalışma ve emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ