MHP’den EMŞAV’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Ve İl Yönetimi, Kısa Adı Emşav Olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfını Ziyaret Etti.

Genel 27.08.2019 16:29:04 0
MHP’den EMŞAV’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.08.2019 16:29

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi, kısa adı EMŞAV olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, “Vakıfımız; vatan, millet, bayrak gibi kutsal değerler uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerin geride kalan ailelerine sahip çıkmak, şehitlerimizin nurlu, gazilerimizin onurlu insanlar olarak toplumda hak ettikleri saygın yeri edinmeleri amacına yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere kurulmuştur. Şu an da 10 ilde şube temsilciliği bulunan vakıf, Türk Polis Teşkilatımızın yaklaşık 1600 şehit ve 700 gazi ailesine hizmet sunmaktadır. MHP Malatya İl Başkanının ziyaretleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Şahsıma ve vakıf yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Ülkemizin, milletimiz birliğini bozmayı amaçlayan şer cephesine karşı adeta var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadele kapsamında vatan evlatları şehit düşüyor, kimi yiğitler gazi oluyor. Milletçe zor bir dönemden geçiyoruz. Bütün şehit ailelerinin acıları bizim de acımızdır. Acılarımızı paylaşarak, daha çok kaynaşarak bu zor günleri atlatacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası MHP Malatya İl Başkanı Avşar, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk’a Şehit ailelerine ve Gazilere verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ