MGC'den Cumhuriyet Başsavcısı'na ziyaret

Genel 25.09.2017 11:49:00 0
MGC
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş Gazeteciler Cemiyeti (MGC) üyesi gazeteciler Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret etti.
Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Muş Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ömer Mete, MGC üyelerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Mete, basın mensuplarıyla koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Medya İletişim Bürosu’nu daha etkin hale getireceklerini dile getiren Mete, "Medya İletişim Büromuz, sürekli basın mensuplarıyla diyalog halinde olacak. Bu sayede kamuoyu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilecektir. Sizlerden ricam, soruşturmalarda Medya İletişim Bürosu’nun dışında gelen bilgilere itibar etmeyip, kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyin. Soruşturmalarla ilgili en doğru bilgiyi kısa sürede size ulaştırılacak" dedi.
Daha önce Ağrı’da da görev yaptığını hatırlatan Mete, bölgeye yabancı olmadığını kaydetti. Muş ile ilgili daha önce hazırlanan projelerle olduğunu ve onları hızlandıracaklarını ifade eden Mete şöyle konuştu:
"Bizden önceki başsavcılarımız, adliye binası, cezaevi ve lojman için çeşitli çalışmalar yapmış. Bu projelerle ilgili çeşitli arsa tahsisleri yapılmış. Hem bizim hem de ilimizin önceliğine göre bu projeleri hızlandıracağız. Projelerle ilgili bakanlığımızla sürekli irtibat halinde olacağı ve projeleri hayata geçirmeye çalışacağız."
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem