Mevlid-i Nebi Sergisi, 8 Kasım'da açılacak

- Hazreti Muhammed'in alemi teşrifinin yıl dönümünde açılacak Mevlid-i Nebi Sergisi, 8 Kasım-20 Aralık'ta MÜSİAD Genel Merkezi'nde görülebilecek

Genel 28.10.2019 10:12:56 0
Mevlid-i Nebi Sergisi, 8 Kasım
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) tarafından Hazreti Muhammed'in alemi teşrifinin yıl dönümüne özel hazırlanan Mevlid-i Nebi Sergisi, 8 Kasım'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi'nde açılacak.

FSMVÜ'den yapılan açıklamaya göre, Mevlid-i Nebi Sergisi, üniversitenin İslami Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi ve MÜSİAD iş birliğiyle Hazreti Muhammed'in alemi teşrifinin yıl dönümünde açılacak.

FSMVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi Ali Toy rehberliğinde İslami Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile projelendirilerek hayata geçirilen Mevlid-i Nebi Sergisi; Efendimiz’le ilgili ayetlerden, hadislerden, Süleyman Çelebi’nin Vesiletü’n Necat’ından seçilen beyitlerle hazırlandı.

33 sanatçının 40'a yakın hat, tezhip ve minyatür eserinden oluşan sergi, 8 Kasım saat 15.00’te MÜSİAD Genel Merkezi’nde açılacak. Mevlid-i Nebi Sergisi, 20 Aralık’a kadar sanatseverlerin ilgisine açık olacak.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem