Mektebim Okulları'ndan tüm öğretmenlerine tamamlayıcı sağlık sigortası

- Mektebim Okulları, yaklaşık bin 400 civarındaki öğretmen kadrosunun tamamını tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden yararlandırmak amacıyla Allianz Türkiye ve Medical Park ile iş birliği yaptı - Mektebim Okulları Genel Müdürü Se

Genel 23.07.2019 13:19:52 0
Mektebim Okulları
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.07.2019 13:19

İSTANBUL (AA) - Mektebim Okulları, yaklaşık bin 400 civarındaki öğretmen kadrosunun tamamını tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden yararlandırmak amacıyla Allianz Türkiye ve Medical Park ile iş birliğine gitti.

Mektebim Okulları, Allianz Türkiye ve Medical Park arasında tamamlayıcı sağlık sigortasına ilişkin iş birliği anlaşması imzalandı.

Anlaşmanın imza töreni, Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet Özkök, MPL Care Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörü ve BTN Sigorta Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin ile Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Direktörü Aykut Özalp'in katılımıyla Mektebim Okulları Avcılar Kampüsünde gerçekleştirildi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, Mektebim Okulları tarafından kurulan, kurum ve devlet okullarında çalışan öğretmenlere kişisel ve mesleki gelişim alanlarında eğitim hizmeti sunacak olan "Öğretmen Yetiştirme Merkezleri" 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla faaliyetlerine başlıyor.

Merkezin ilk projesi olan "Sana Değer Öğretmenim" programının ilk adımı olarak, öğretmenlere yönelik tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti için Mektebim Okulları, Medical Park ve Allianz Türkiye ile iş birliğine gitti.

Proje kapsamında Mektebim Okulları, tüm öğretmenlerine tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti sunacak.


- "İlk yatırımımızı bizim için çok değerli olan öğretmenlerimize yapıyoruz"


Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet Özkök, törendeki konuşmasında, dünyanın en itibarlı eğitim kurumu haline gelme hedefiyle çalıştıklarını, merkeze çocukları aldıklarını söyledi.

Çocuklara daha iyi eğitim verebilmek ve dünyadaki çocuklarla rekabet eder hale getirebilmek adına, dünyada olan sistemleri getirebilmek için çalıştıklarını dile getiren Özkök, şunları söyledi:

"Niteliği önce öne çıkarmak istiyoruz, nitelik olmadan nicelik olduğunda, sağlıklı bir yapı olmaz. O yüzden ilk yatırımımızı bizim için çok değerli olan öğretmenlerimize yapıyoruz. Kıymetlerimizi teslim ettiğimiz öğretmenlerimize 'değerlerimiz' diyoruz ve mottomuzda da 'Sana değer öğretmenim.' diyoruz. Öğretmenin sınıfta, başka bir şey düşünmeden ders anlatabilmesi, işine odaklanması ve kurumunun ona sahip çıktığını bilmesi bizim için çok değerli.

Bu kapsamda, paydaşlarımızla birlikte tüm öğretmenlerimize tamamlayıcı sağlık sigortası yapıyoruz. Projemiz yaklaşık bin 300-bin 400 civarı öğretmeni kapsıyor. Sigorta, tüm öğretmenlerimizi kapsıyor."


- "1 milyonu aşkın tamamlayıcı sağlık sigortalı oldu"


MPL Care Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörü ve BTN Sigorta Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin, tamamlayıcı sağlık sigortasının önemine işaret etti.

Medical Park Sağlık Grubu olarak hastaneler ve iştirakler ile birlikte 2012 yılında, tamamlayıcı sağlık sigortasını sektörde ilk ortaya çıkışında öncülük üstlendiklerini dile getiren Gezgin, şunları kaydetti:

"Şu an devletimizin desteği ve sigorta sektörünün diğer paydaşlarının da bu işe gönül vermesi ile kısa sürede 1 milyonu aşkın tamamlayıcı sağlık sigortalı oldu. 7 yıl içinde ülkemizde çok ciddi bir ilerleme kaydetti. Grubumuz olarak tamamlayıcı sağlık sigortasında, en fazla sağlık sigortalılarımıza hizmet veren grup özelliğini taşıyoruz.

Mektebim Okulları ile birlikte yaptığımız tamamlayıcı sağlık sigortasının bizim için çok daha büyük bir anlamı var. Bir ülkenin geleceği, o ülkenin insanlarının göreceği eğitime bağlı. Öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetli. Öğretmenlerimizin sağlığına bir nebze destek vererek, onların sağlığını emanete aldık. Hakkıyla yerine getirip bakacağımızdan da eminiz."


- "Önceliğimiz, her zaman değişen talep ve ihtiyaçlara uygun çözüm ve uygulamalar sunabilmek"


Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Direktörü Aykut Özalp, öğretmenlerin toplum için önemine dikkati çekerek, öğretmenlerin içinde olduğu her projede yer almanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Özalp, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Allianz Türkiye olarak, sağlık sigortacılığında sadece sağlık harcamalarını finanse eden kurum olmanın ötesine geçen bir vizyonla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önceliğimiz, her zaman değişen talep ve ihtiyaçlara uygun çözüm ve uygulamalar sunabilmek. Ülkemizin seçkin eğitim kurumlarından Mektebim Okullarına'da öğretmenlerimize tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti sunulması noktasında attığı adımdan dolayı kutluyoruz. Bu projede herkes elini taşın altına koydu, öğretmenlerimiz için değer."






-






Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ