MAUN’da "2. Kariyer Günleri" başladı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile paydaşlarınca düzenlenen “2. Kariyer Günleri” başladı.

Genel 30.05.2022 16:51:12 0
MAUN’da "2. Kariyer Günleri" başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.05.2022 16:51

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile paydaşlarınca düzenlenen “2. Kariyer Günleri” başladı.

1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla start aldı. Programda, tanıtım faaliyetleri, beden dili ve mülakat teknikleri eğitimi, söyleşiler ve fotoğraf sergisi açıldı. Kampüste öğrenci toplulukları ile firmalar tarafından tanıtım stantları açıldı. Genç Kızılay Topluluğu tarafından ikramların yapıldığı programda, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı halk oyunları ekibi tarafından da katılımcılara gösteri sunumu yapıldı. Üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Teymur Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, salgın nedeniyle Kariyer Günleri’ne ara vermek zorunda kaldıklarını ifade etti. Kariyer günlerini geleneksel hale getireceklerini vurgulayan Erol, “Öğrencilerden ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden çok yoğun bir katılım oldu. Günümüz koşullarına uygun olarak öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin yönlendirmeleri doğrultusunda öğrencilerimizin staj işlemlerini yürütüyoruz. Merkez olarak öğrencilerimizin kariyer planlaması konusunda rehberlik ediyoruz. Öğrencilerimizin girişimci ve inovasyon ruhlarını ortaya çıkarmak için merkez olarak öğrencilerimizi teşvik ediyoruz. Kariyer Günlerimiz yarın spor ve konserle devam edecek. Genç kardeşlerimizin koşullarına uygun biçimde yönlendirmesi konusunda seminer düzenledik” dedi.

Amaçlarının öğrencilere kariyer planlama ve geliştirme noktasında farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Erol, “Aynı zamanda şehrimizin işverenleri ile öğrencilerimizi doğru bir paydada buluşturmak. İşveren ile iş arayanları mezuniyet sonrasında iş dünyasıyla ne tür durumla karşılaşacakları konusunda öğrencilerimizi hazır hale getirmek istiyoruz. Temel amacımız bu” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ