Marka Konferansı’nın odak noktası 'Nude' oldu

- Şişecam Cam Ev Eşyası Grubu Başkanı Cemil Tokel: - 'Stratejilerimizi küresel konjonktürde oluşturup güncel ihtiyaç ve eğilimlere göre tasarımlar yapıyoruz'

Genel 20.01.2020 12:43:18 0
Marka Konferansı’nın odak noktası
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.01.2020 12:43

İSTANBUL (AA) - Şişecam Cam Ev Eşyası Grubu Başkanı Cemil Tokel, "Bugün ‘Dünyanın En İyi Restoranı’ seçilen 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur Relais & Châteaux gibi restoranların ilk tercihi olmamızın en önemli sebebi iyi tasarlanmış ürünlere sahip olmamız." dedi.

Nude'den yapılan açıklamaya göre, Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Çırağan Sarayı’nda bu sene yirmincisi düzenlenen Marka Konferansı’nda, dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan koleksiyonlarını, uluslararası katılımcılarla buluşturdu.

Şişecam Cam Ev Eşyası Grubu Başkanı Cemil Tokel, Marka konferansında yaptığı konuşmada Şişecam’ı, dünyanın üçüncü büyük cam ev eşyası markası Paşabahçe’yi ve “Yalın Güzeldir” başlığı ile Nude marka felsefesini anlattı.

Nude’nin koleksiyonları oluşturulurken çok değerli tasarımcılar, danışmanlar ve yöneticilerden oluşan güçlü bir beyin takımı ile çalıştıklarını belirten Tokel, "Stratejilerimizi küresel konjonktürde oluşturup güncel ihtiyaç ve eğilimlere göre tasarımlar yapıyoruz. Bugün ‘Dünyanın En İyi Restoranı’ seçilen 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur*** Relais & Châteaux gibi restoranların ilk tercihi olmamızın en önemli sebebi iyi tasarlanmış ürünlere sahip olmamız." diye konuştu.



- Camın en yalın hali



Açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan Nude, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ