Mar Abdişo Kilisesi’ne kış gezisi

Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (CİSAD) üyeleri, Oğul köyüne yaklaşık bir kilometre mesafede bulunan Mar Abdişo Kilisesi’ni ziyaret etti.Mar Abdişo Kilisesi gezisine katılan 19 kişilik ekip, sabahın er

Genel 30.01.2019 15:18:40 0
Mar Abdişo Kilisesi’ne kış gezisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (CİSAD) üyeleri, Oğul köyüne yaklaşık bir kilometre mesafede bulunan Mar Abdişo Kilisesi’ni ziyaret etti.

Mar Abdişo Kilisesi gezisine katılan 19 kişilik ekip, sabahın erken saatlerinde Hakkari merkeze bağlı Oğul köyüne vardı. Çantalarını sırtlayıp zirveyi tırmanmak üzere yola koyulan CİSAD üyeleri ve beraberindekiler, kısa bir yürüyüşün ardından dinlenme molası verdi. Molanın ardından Mar Abdişo Kilisesi’ne varan ekip, incelemelerde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Yaz mevsiminde doğayla iç içe olmanın güzel olduğunu, ancak kış aylarındaki doğa yürüyüşlerinin de insana apayrı bir heyecan kattığını dile getiren CİSAD ekibi, "Yer yer yorulmamıza rağmen, aldırış etmeden nihayet tarihi kiliseye vardık. Bir müddet kiliseyi inceledikten sonra, burada çok güzel fotoğraflar ve videolar çekip öğle yemeğimizi de yedikten sonra bölgeden ayrılmak üzere inişe başladık. Kış mevsiminde bile kalabalık şehir gürültüsünden uzaklaşarak, doğayla buluşmanın mümkün olduğunu kanıtladık” dediler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem