Maliye Bakanı Ağbal'ın Malatya'daki son durağı AK Parti oldu

Genel 16.03.2018 16:23:11 0
Maliye Bakanı Ağbal
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.03.2018 16:23
Malatya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret etti. Ağbal, yeniden il başkanlığına seçilen Kahtalı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.
Günü birlik programla Malatya’ya gelen Maliye Bakanı Ağbal, ziyaretlerinin son durağı olarak AK Parti İl Başkanlığına geçti.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti il teşkilatımıza ve Malatya’mıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı, Malatya’nın sorunlarına vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Malatya teşkilatı olarak 13 ilçemizin ve il ana kademe ve kadın kolları kongrelerini tamamladık. 31 Mart’ta da gençlik kollarımızın kongresini tamamlayarak, tamamen bundan sonraki süreçte 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde teşkilatlar olarak mahalle başkanlarımızla, sandık yönetimlerimizle, müşahitlerimizle birlikte önümüzdeki süreçte olacak yerel ve genel seçimler için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda Malatya’da bizden önceki 5 arkadaşımız da ve biz de beraber teşkilatlarımız hiçbir zaman fesih yememiş, her zaman kendi içerisinden çıkartıp güçlü bir teşkilatımız var. Malatyalı hemşehrilerimiz de ilk günden beri AK Parti’ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek veriyor. Son seçimlerde yüzde 70 gibi bir destekle ve 107 bin üyemizle beraber AK Parti’ye büyük bir destek veriyor Malatya’mız" dedi.

“Bitecekse bugün bitsin, yarına neden kalsın”
Maliye Bakanı Naci Ağbal ise yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, "Ben bugün Malatya’da olmaktan, sizleri burada ziyaret etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Yapılan kongrelerde güven tazeleyen yeni dönemde sorumluluk üstlenen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah yardımcıları olsun. Bugüne kadar bu görevlerde bulunan kardeşlerimiz nasıl bu bayrağı en yukarılara taşıdılarsa sizin başkanlığınızda teşkilat olarak bayrağı daha da yukarılara taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Teşkilatlarımız her zaman tabanla, milletle bir. Milletin yanında bugüne kadar çok güzel faaliyetler yaptılar. Bizim en büyük gücümüz teşkilatlarımız. Bizde işleri yarına bırakma yok. Bitecekse bugün bitsin, yarına neden kalsın" şeklinde konuştu.
Bakan Ağbal’ın ziyaretine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve üyeler de katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ