Malazgirt’te ‘Açık Kapı’ açıldı

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ÜLKE GENELİNDE HAYATA GEÇİRİLECEK OLAN VATANDAŞ ODAKLI “AÇIK KAPI” PROJESİ MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Genel 13.11.2020 14:06:11 0
Malazgirt’te ‘Açık Kapı’ açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilecek olan vatandaş odaklı “Açık Kapı” projesi Muş’un Malazgirt ilçesinde hizmet vermeye başladı.

Malazgirt Hükümet Konağı binası girişinde açılan “Açık Kapı” birimi, ilçe halkına hizmet vermeye başladı. “Açık Kapı” projesi hakkında bilgi veren İlçe Kaymakamı Emre Yalçın, hayata geçilen bu proje ile vatandaşların hangi hizmeti nereden alacaklarını ve daha hızlı hizmet alacaklarını belirtti. Kaymakam Yalçın, “Hükümet Konağı girişinde açmış olduğumuz Açık Kapı, İçişleri Bakanlığımızın belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde faaliyete geçirildi. Buraya gelen vatandaşlarımız derdinin, çaresinin nerede olduğunu öğrenecek. İhtiyacının nerede karşılanacağını bilecek, hizmetin nereden kendisine ulaştırabileceğini öğrenmiş olacaktır. Burası önemli bir nokta, önemli bir kapı, inşallah vatandaşlarımıza en güzel şekilde, en kolay, en çabuk, en seri şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz ve hizmet kalitesini arttıracağız. Önemli olan vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Bu kapsamda açılan Açık Kapı ilçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem