Malatya’dan öğrenci velilerine ikram

MALATYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİ VELİLERİNE İKRAM

Genel 20.06.2020 16:19:48 0
Malatya’dan öğrenci velilerine ikram
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.06.2020 16:19

Malatya Büyükşehir Belediyesi , Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren öğrencileri okul önünde bekleyen ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu.

LGS’ye giren öğrencilerin dışarıda heyecanla bekleyen ailelerine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından çeşitli ikramında bulunuldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Atatürk Ortaokulunda sınava giren öğrencilerin aileleri ile dışarıda görüşerek, heyecanlarına ortak oldu.

"Çocuklarımız topluma ve millete faydalı evlatlar olurlar"

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Öğrencilerimiz sınavda başarılı olabilmek için ter dökerken aileleri de dışarıda heyecan içerisinde beklemekteler. Çocuklarımızın istikbali noktasında bugün bir dönüm noktası, hangi liseye hangi puanla gireceklerini ve şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmaların meyvesini bu sınavla alacaklar. Çocuklarımız için önceliğimiz sağlık ve huzur içerisinde bir ömür geçirmeleridir. İnşallah girmiş oldukları bu sınavda da istedikleri başarıyı elde edeceklerdir. Çocuklarımız ailelerine, kendilerine, topluma ve millete faydalı evlatlar olurlar. Büyükşehir Belediyesi olarak sınava giren çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olduğumuzu onların heyecanlarını paylaştığımızı belirtmek istiyorum. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımız tarafından öğrenci ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Ayrıca covid 19 salgını halen devam etmekte bunun için sosyal mesafe kuralına uyulması noktasında velilerimize daha dikkatli olunmaları konusunda gerekli uyarılarda bulunduk” dedi.

Sokağa çıkma kısıtlaması olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çeşitli ikramlar nedeniyle öğrenci velileri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ