Malatya’da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin birçok noktasında yeşil alan ve parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları ile caddelerde bulunan ağaçların budama ve düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Genel 20.12.2020 16:03:35 0
Malatya’da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.12.2020 16:03

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin birçok noktasında yeşil alan ve parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları ile caddelerde bulunan ağaçların budama ve düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Saray Mahallesi Fuzuli Caddesinde sokağa çıkma kısıtlamamasının olduğu hafta sonlarında trafiğin olmadığı ve insanların evde olduğu bu süreç içerisinde caddedeki ağaçların düzenlenmesi ve budama işlemlerini gerçekleştirdi. Malatya’nın yoğun caddelerinden biri olan Fuzuli Caddesinde yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirten Saray Mahalle Muhtarı Aydın Aksoy,’’ Pandemi sürecini fırsat bilerek caddemizdeki kaba ağaç budaması yapılıyor. Yapılan bu hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, Park Bahçeler Daire Başkanı Berkant Samanlıoğluna ve ekip arkadaşlarına mahalle sakinlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Malatya Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarında başarılar diliyorum ‘’ dedi.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu bu zamanlarda çalışmaların yoğun bir şeklide sürdüğünü dile getiren Park Bahçeler Daire Başkanı Berkant Samanlıoğlu ise “Sokağa çıkma kısıtlamaların olduğu bu süreçte işlerimize hızlı ve yoğun bir şekilde devam etmekteyiz. Sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsat bilerek Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı ana caddelerde kuruyan ağaçlarımızın trafik yoğunluğunun olmadığı zamanlarda köklerini sökerek ve kuruyan dalları keserek bahar mevsimine hazırlık yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Fuzuli Caddesinde kalın budama ve ince budama işlerini yapmaktayız. Caddeyi ferahlatmak ve aydınlatma sisteminin daha iyi çalışmasını sağlamak amacıyla Fuzuli Caddemizde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalarımız Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı ana caddelerde devam etmektedir’’ diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ