Malatya Kurban Pazarı'nda ilginç promosyon

Malatya’da kurbanlık olarak satılan 1 ton ağırlığındaki boğayı alana bir çeyrek altın, 3 günlük bakım ve mini bir konser paketi hediye olarak verilecek.

Genel 29.08.2017 10:21:12 0
Malatya Kurban Pazarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Malatya Kurban Pazarı’nda bir satıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla 16 bin liraya satışa çıkardığı Dağdeviren adlı 1 tonluk boğasını satın alana promosyon olarak bir çeyrek altın hediye edeceğini, bunun yanında hayvanın 3 günlük bakımını üstleneceğini ve kurbanlığı alacak vatandaşlara 1 saatlik ücretsiz konser vereceğini söyledi. Kurbanı 16 bin TL’den satışa sunduğunu söyleyen Avcı, bayrama çok az kalmasına rağmen hayvanı satamadığını bundan dolayı da böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Boğanın yaklaşık 1 ton olduğunu söyleyen Avcı, “Hayvana bir sürü yem verdik, aylardır bakıyoruz. Pazarın en büyük kurbanlığı diyebilirim. Dağdeviren’i almak isteyen vatandaşlarımıza özel promosyonumuz var. Bu hayvanı alacak vatandaşa 1 çeyrek altın vereceğiz bunun yanında hayvanın 3 günlük bakımını karşılayacağız ve yanımızda çalışan bir arkadaşımız da kurbanı almak isteyen vatandaşa 1 saatlik ücretsiz türkü söyleyecek” şeklinde konuştu. Dağdeviren’in pazarın en ilginç hayvanı olduğunu kaydeden Avcı, Dağdeviren’i gören vatandaşların hayvanla fotoğraf çektirmek istediğini söyledi.

 

Kurbanlığı alacak kişilere istek üzerine 1 saatlik konser vereceğini söyleyen Mehmet Tozman isimli satıcı ise vatandaşları pazara beklediklerini dile getirdi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem