Liseliler filede buluştu

Liseler Arası Voleybol Grup Şampiyonasi Erzurum’da Başladı. Erkeklerde 12 Kızlarda İse 10 Takım Şampiyonluk Mücadelesi Veriyor

Genel 13.02.2020 14:45:44 0
Liseliler filede buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.02.2020 14:45

Liseler arası Voleybol Grup Şampiyonası Erzurum’da başladı. Erkeklerde 12 kızlarda ise 10 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Lise Genç Kızlar ve Erkekler Voleybol Grup Şampiyonası Erzurum’da başladı. Kendi illerinde şampiyon olan kız ve erkek takımlar Erzurum GSİM’nin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada grup şampiyonu olarak Türkiye Yarı Finallerine gitmek istiyor.

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Spor Komplesi ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan maçlara erkeklerde 12 kızlarda 10 takım olmak üzere toplam 22 takım katılıyor. 22 ilin takımlarının katılımı ile başlayan Voleybol Grup Şampiyonası için Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda açılış seremonisi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoniye Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Voleybol İl Temsilcisi Aytekin Gültekin ile diğer davetliler katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum olarak voleybol grup şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Erzurum tarih, kültür ve spor şehri. Anadolu’nun zirvesi olimpiyat kentinde sizleri görmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Buradan erkeklerde ve kızlarda bir takım şampiyonluk sevinci yaşayacak. Ama bize göre sizler spor yaptığınız için hepiniz şampiyonsunuz. İnşallah sizlerde filenin sultanları gibi ilerisinde milli takımımıza hizmet eden birer sporcular olursunuz. Şampiyonaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bu arada Şampiyona’nın ilk gününde Erzurum Temsilcilerinden Spor Lisesi Erkek Voleybol takımı, Bingöl Sabiha Bahcıvan Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek, turnuvaya galibiyetle başladı.

Kızlarda ise açılış maçında Oltu Anadolu Lisesi, Bingöl Mevlana Kız Anadolu Lisesi’ni 3-1 yenmeyi başardı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ