Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Aras Edaş ve Atatürk Üniversitesi

Erzurum Gsim’nin Organize Ettiği Kurumlar Arası Valilik Kupası Futbol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu. 35 Yaş Üstünde Aras Edaş Şampiyon Olurken, 35 Yaş Altında İse İpi Atatürk Üniversitesi Göğüsledi.

Genel 30.07.2019 15:24:08 0
Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Aras Edaş ve Atatürk Üniversitesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.07.2019 15:24

Erzurum GSİM’nin organize ettiği Kurumlar Arası Valilik Kupası Futbol Turnuvasında şampiyonlar belli oldu. 35 Yaş Üstünde Aras EDAŞ Şampiyon olurken, 35 yaş altında ise ipi Atatürk Üniversitesi göğüsledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün geleneksel olarak her yıl organize ettiği Kurum ve Kuruluşlar arası Valilik Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. 50 dolayında takımın katıldığı turnuvanın finalleri ise önceki gün oynandı.

Aynı zamanda Milli Mücadele ve 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 100’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvasının final maçlarını ise başlatan isim Erzurum Valisi Okay Memiş oldu.

Vali Memiş, 35 yaş üstünde oynanan Aras EDAŞ- Erzurum GSİM ve 35 yaş altı Atatürk Üniversitesi-Aras EDAŞ maçlarının santrasını yaptı.

Her yıl geleneksel olarak GSİM’nin Valilik Kupasını organize ettiğine değinen Vali Okay Memiş, “Bende her fırsatta spor yapan ve futbol oynayan bir bireyim. Valiliğimiz adına organize edilen futbol maçlarına katılan tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan takımları kutluyorum. Finale kalan tüm ekiplere de başarılar diliyorum” dedi.

Vali Meşin başlama vuruşu ile birlikte final maçları oynandı.

Kazım Karabekir Stadı Kampüsündeki 2 Nolu Sentetik Sahada oynanan 35 yaş üstü final maçında Aras EDAŞ ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Mustafa Özdemir’in yönettiği maç tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Kıran kırana geçen mücadelede futbol severler birbirinden güzel 7 gol izledi.

Maçı 4-3 kazanan Aras EDAŞ 35 Yaş Üstünde şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü..

35 Yaş Altı finali ise Atatürk Üniversitesi ile Aras EDAŞ arasında oynandı. Tevfik Baruk’un düdük çaldığı maçı 4-1 kazanan Atatürk Üniversitesi futbol takımı 35 yaş altında şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ