Kurum ve kuruluş temsilcileriyle istişareler sürüyor

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, Türk Eğitim-sen Erzurum Şube Başkanlığını Ziyaret Ederek Dernek Yönetimi İle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi. Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Şendoğan Karagöz’ün De E

Genel 19.01.2020 15:50:20 0
Kurum ve kuruluş temsilcileriyle istişareler sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.01.2020 15:50

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Türk Eğitim-Sen Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret ederek dernek yönetimi ile kahvaltı programında bir araya geldi. Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Şendoğan Karagöz’ün de eşlik ettiği ziyarette, Şube Başkanı Murat Keskinler ile yönetimi ve sendika üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Keskinler, Rektör Çomaklı’nın sendikalarını ziyaret etmesinden memnun olduklarını belirterek; ülkemizin, milletimizin ve insanlığın geleceğinin daha iyi, daha güzel olması için sendikacılık yaptıklarını söyledi. Erzurum’daki eğitim ve sendikacılık faaliyetleri hakkında bilgi veren Keskinler, kurum idari yöneticileriyle kurulacak koordinasyon sonrası hem çalışanların sorunlarının daha kolay çözüleceğini hem de sunulan hizmetin kalitesinin artacağını dile getirdi.

Erzurum’daki eğitimin kalitesini artırmak için Atatürk Üniversitesi ile Türk Eğitim-Sen olarak karşılıklı etkileşim ve bilgi alış verişi ile neler yapılabileceği noktasında Rektör Çomaklı öncülüğünde başlatılan STK, vakıf ve dernek toplantılarının oldukça önemli olduğunu vurgulayan Keskinler, gösterdiği yakınlıktan dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür ederek kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Türk Eğitim-Senin kamu çalışanları nezdinde tüm halkımızı ve insanları kucaklamasını çok anlamlı bulduğunu, bu çerçevede yapılan çalışma ve faaliyetleri yakından takip ettiğini belirtti. Sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çeken Rektör Çomaklı, Türk Eğitim-Senin sendikacılık açısından önemli bir konumda bulunduğunu ifade ederek ülkemizin demokratikleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının etkili olduğunu, bu manada ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve gelecek dönemde de bu iş birliklerine devam edeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ