Kurum içi iletişimin güçlenmesine yönelik ziyaretler sürüyor

Kurum İçi Gelişmeyi Önemseyen Ve Sık Sık Akademik Ve İdari Personel İle Bir Araya Gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli Bu Kapsamda, Gıda Mühendisliği İle Tarım Makinaları Ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

Genel 18.12.2019 09:02:44 0
Kurum içi iletişimin güçlenmesine yönelik ziyaretler sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.12.2019 09:02

Kurum içi gelişmeyi önemseyen ve sık sık akademik ve idari personel ile bir araya gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı bu kapsamda, Gıda Mühendisliği ile Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Bölgesel kalkınma ve ihtisaslaşmanın tarım ayağının Ziraat Fakültesi akademik personelinin önereceği projelerle hayat bulacağını aktaran Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin bölge tarımına yönelik önemli bir misyonu bulunduğunu ve yarım asırdan fazla zamandır bu misyona uygun çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

Ülkelerin mutfaklarının üniversiteler olduğunu vurgulayan Rektör Çomaklı, eğitimin içerisine yerli ve milli olan ruhun koyulması gerektiğine ve ülke menfaatini gözeterek çalışmaların yapılmasının gerekliliğine dikkat çekti. Topluma öncülük etmenin akademisyenlerin görevleri arasında bulunduğunu ifade eden Rektör Çomaklı: “Her birimizin halkımıza karşı sorumlulukları var. Vatanımızın birliği, milletimizin beraberliği için bu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek ülkemize katkı verecek çalışmalara imza atmamız gerekiyor” dedi.

“Her Türlü Teklife Açık, Her Türlü Desteğe Hazırız”

Ülke yüksek öğrenimine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ve bu doğrultuda dünyaya karşı verilecek mesajlarının olduğuna inandıklarını ifade eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Özgünleşmek, millileşmek ve kendi değerlerimizi üretmek zorundayız. Yapılan işlerde ülkenin ideallerine sadık kalarak çalışmalar yürütüyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok. Biz yönetim olarak her türlü teklife açık, her türlü desteğe hazırız. Bu çerçevede Ziraat Fakültemizden de beklentilerimiz oldukça yüksek. Önemli bir tarımsal potansiyele sahip olan Erzurum’un ve bulunduğu bölgenin zirai faaliyetlerinin gelişmesinde fakültemiz dün olduğu gibi bugün de lokomotif görevi üstlenmeye devam edecektir” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ