‘Kura Nehri Yaşam Projesi’ destek sözleşmesi imzalandı

Ardahan Belediyesi’nin, Serhat Kalkınma Ajansı’nın Desteğiyle Hayata Geçireceği “kura Nehri Yaşam Projesi” İçin Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir İle Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven, Destek Sözleşmesi İmzal

Genel 29.08.2019 16:22:47 0
‘Kura Nehri Yaşam Projesi’ destek sözleşmesi imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ardahan Belediyesi’nin, Serhat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçireceği “Kura Nehri Yaşam Projesi” için Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ile Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven, destek sözleşmesi imzaladı.

Ardahan Belediyesi ve Serhat Kalkınma Ajansı işbirliği ile Ardahan’da sosyal, kültürel ve tarihi değerler merkezi olan Ardahan Kalesi, Kura Nehri ve Aziziye Kışlası alanında yapılacak rekreasyon çalışmalarını kapsayan “Kür Boyu Spor ve Dinlenme Koridoru Projesi” destek sözleşmesi imzalandı. Proje ile kentte kadın ve gençlerin sosyal imkanlara erişiminin sağlanması ve ilin kültür ve turizm altyapısının geliştirilmesi hedeflenmekte. Proje kapsamında Ardahan Kalesi’nden Kura Nehri boyunca Şehir Stadyumu’na kadar olan 57,656.67 m2 alan üzerinde; 2.5 km yaya yolu, 2.7 km bisiklet yolu, 25 adet piknik masası, 10 adet kamelya, 5 adet çocuk oyun grubu ve 5 adet açık hava spor alanı yapılması amaçlanıyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem