Kuaförler “ Korona virüs nedeniyle kapalıyız” yazılarını sökerek yeniden açıldı

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA 21 MART TARİHİNE KAPATILAN BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI BUGÜN YENİDEN AÇILDI. İŞLETME SAHİPLERİ İSE İŞ YERLERİNİN KAPILARINA ASTIKLARI “ KORONA VİRÜS NEDENİYLE KAPALIYIZ” YAZILARINI ?

Genel 11.05.2020 11:25:09 0
Kuaförler “ Korona virüs nedeniyle kapalıyız” yazılarını sökerek yeniden açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.05.2020 11:25

Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihine kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları bugün yeniden açıldı. İşletme sahipleri ise iş yerlerinin kapılarına astıkları “Korona virüs nedeniyle kapalıyız” yazılarını önce söktüler sonra yırttılar.

Yeni tip korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalı olan kuaför ve berberler ilk kez açıldı. Erzurum’daki berberlerde de ilk gün yoğunluğu yaşandı. Yeni düzenleme kapsamında koltuk aralarındaki mesafenin genişletildiği hijyen açısından kişiye özel tek kullanımlık ürünlerin kullanıldığı berberlerde iş yerlerinin açıldığı ilk dakikadan itibaren müşteriler alınmaya başlandı.

İş yeri sahipleri ise kapılarına 2 ay önce astıkları “Korona virüs nedeniyle kapalıyız” yazılarını söküp atarak tekrardan iş yerlerini açmanın mutluluğunu yaşadı.

Kadın kuaförü Sinan Sezer, gerekli önlemleri aldıklarını ifade ederek, “ 2 ay önce kapatmış olduğumuz iş yerlerimizi önlemlerimizi alarak yeniden açtık. Müşterilerimizin daha rahat olması için önlemlerimizi arttırdık. Daha çok tek kullanımlık ürünler tercih ediyoruz. Sosyal mesafe kuralına ve koltuk mesafesine de uyuyoruz” dedi.

Erkek berberi Tolga Gürbüz ise “ Bugün itibari ile tekrar çalışmaya başladık. İş yerimizi dezenfekte ettik. Tek kullanımlık ürünlerimizi kullanıyoruz. Maske dağıtımı yapıyoruz. Süreci güzel bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Bize söylenen tedbirlere dikkat edeceğiz. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ