Kızıldaş’tan eşit hizmet vurgusu

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kızıldaş, 'Göreve geldiğimiz günden bu yana, ayrım gözetmeksizin belediye hizmetlerimizi sadece oy veren hemşehrilerimize değil tüm Arguvan halkına eşit şekilde sunduk. Arguvan

Genel 20.03.2019 12:33:56 0
Kızıldaş’tan eşit hizmet vurgusu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.03.2019 12:33

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kızıldaş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, ayrım gözetmeksizin belediye hizmetlerimizi sadece oy veren hemşehrilerimize değil tüm Arguvan halkına eşit şekilde sunduk. Arguvan merkez ve kırsaldaki tüm mahallelere yüksek kalitede çalışmalar yaptık” dedi.

Mehmet Kızıldaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kızıldaş, Arguvan’a bağlı Bozan ve Çavuş mahallelerini ziyaret etti. Yeniden aday gösterilmesi ilçe sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken, yapılan ziyaretler sırasında Arguvanlılar desteklerinin Başkan Kızıldaş’tan yana olduğunu belirtti.

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kızıldaş, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana, ayrım gözetmeksizin belediye hizmetlerimizi sadece oy veren hemşehrilerimize değil tüm Arguvan halkına eşit şekilde sunduk. Arguvan merkez ve kırsaldaki tüm mahallelere yüksek kalitede çalışmalar yaptık” ifadelerini kullandı.

Yürütülen seçim çalışmaları sırasında çizgimizden taviz vermeyeceğiz diyen Başkan Kızıldaş, “Bizler içinde bulunduğumuz demokratik yarışta her zaman adil ve centilmence adımlar attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir olumsuz tutum ve davranışın içinde olmayacağız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle herkese eşit mesafede durduk, hizmetlerimizi hiçbir görüş, düşünce, inanç farkı gözetmeksizin gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Göreve başladığı dönemde Arguvan Belediyesi’nin sadece 6 aracı olduğunu belirten Başkan Mehmet Kızıldaş, “Adı, kendinden daha büyük olan ilçemizin doğru düzgün bir araç varlığı bile yoktu. Birçok belediyenin araç gereç sayısı bizim belediyemizden daha fazlaydı. 2014 yılında cenazelerimiz traktör römorku ile taşınıyordu. Bu hepimizin ayıbıydı. Bugün ise garajlara sığmayan araçlarımız var. Bugün artık insanca yaşam koşulları oluşturan ve modern düzeyde hizmet veren bir belediye teşkilatı kurduk. Artık biz birçok belediyeye iş makinası gönderiyoruz. Bunlar kendiliğinden olmadı, durarak, oturarak olmadı; hep birlikte çalışarak oldu” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ