Kiğılı’dan bayrama özel indirim fırsatı

- Ürünlerin en kısa sürede ulaşabilmesi için tüm siparişler, 1-2 gün içerisinde kargoya teslim edilerek ücretsiz kargo hizmeti sağlanıyor

Genel 7.05.2021 15:49:52 0
Kiğılı’dan bayrama özel indirim fırsatı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Kiğılı, ilkbahar-yaz sezonu ürünlerinde Ramazan Bayramı'na özel “2 T-shirt 89,90 TL, 2 Gömlek 129,90 TL” fırsatı ve ücretsiz kargo hizmeti sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından Kiğılı, "Zaman; sabretme, paylaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme günüdür” diyerek tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Kiğılı, tam kapanma sürecinde tüketiciye destek olmayı sürdürüyor.

Kiğılı, ilkbahar-yaz sezonu ürünlerinde Ramazan Bayramına özel “2 T-shirt 89,90 TL, 2 Gömlek 129,90 TL” fırsatı ve ücretsiz kargo hizmetini kigili.com'da sunuyor.

Kiğılı, tam kapanma boyunca online mağazaları "kigili.com" ve "abdullahkigili.com" adreslerinden 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

Ürünlerin en kısa sürede ulaşabilmesi için tüm siparişler, 1-2 gün içerisinde kargoya teslim edilerek ücretsiz kargo hizmeti sağlanıyor.

Bu süreçte online siparişler, şikayet kaydı gibi tüm işlemlerin takip edilmesi ve her türlü soru için "destek.kigili.com.tr" adresi 7/24 hizmet veriyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem