'Keşke' projesi 830 çocuğun yüzünü güldürdü

Genel 20.04.2018 13:39:45 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.04.2018 13:39
Yeşilyurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Keşke” projesiyle bugüne kadar 830 çocuğun hayalleri gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal belediyecilik alanında ödüle layık görülen ‘Keşke’ projesiyle iki çocuk daha hayallerine kavuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın daveti ile Malatya’ya gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ‘Keşke’ projesine katılarak isteklerini ileten iki kız çocuğuna hediyelerini takdim etti.
Çocukların ikamet ettiği Melekbaba Mahallesindeki eve giden Belediye Başkanı Polat ile Hatipoğlu, mahalle sakinleri ve aile mensupları tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediye Başkanı Polat ile Prof. Dr. Hatipoğlu, yanlarında getirdikleri bisiklet, kol saati, kitap seti, ayakkabı ve diğer özel hediyeleri takdim etti.
Ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla daha önceden hediye edilen çalışma masası da çocukların odasına yerleştirildi.
Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ‘Keşke’ projesi kapsamında bugüne kadar toplam 830 yetim ve öksüz çocuğun isteğini yerine getirdiklerini söyledi.
Bütün hizmetlerinin merkezine insan faktörünü yerleştirdiklerini dile getiren Polat, “Konferansımıza katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızla birlikte ‘Keşke’ projesi kapsamında bir çocuğumuzun isteklerini yerine getirmenin büyük bir hazzı ve huzurunu yaşamaktayız. Çocuklarımızın sevinci, heyecanı ve mutluluklarının hiçbir karşılığı yok, kelimelerle anlatılmaz, onların gözlerindeki sevinç pırıltısı her şeyden değerlidir. Belediyeciliğin temelinde insana hizmet vardır, bizde Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemize hizmet ederken öncelikle bütün hizmetlerin merkezine insan faktörünü koyuyoruz. İlçemizdeki 7’den 70’e bütün hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu olmaları bizim temel önceliğimizdir. Bizleri evlerinde çok güzel bir şekilde misafir eden aile mensuplarına teşekkür ediyorum, çocuklarımızın da vatana, millete ve bayraklarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini nasip etsin” şeklinde konuştu.
‘Keşke’ projesinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı kutlayan Prof. Dr. Hatipoğlu ise, “Öncelikle Belediye Başkanımızı böylesine anlamlı bir projeyi başarıyla uygulamasından dolayı tebrik ediyorum. Yetim ve öksüz çocuklarımızın isteklerini bir anne ve baba şefkatiyle yerine getirmeye özen gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve çalışanlarını canı gönülden kutluyorum. Projenin hassas noktası manevi dokunuştur. Yetim ve öksüz insanların yanında olmak çok önemli bir konudur. Yeşilyurt İlçesinde bugüne kadar 830 yavrumuzun isteklerinin yerine getirilmesini sağlayan bu anlamlı proje bütün kentlere ve belediyelere örnek olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ödüle layık gördüğü bu projeden dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum ve kutluyorum, her yönüyle hak edilen bir ödüldür. Bu hizmetin birde manevi ödülü var tabii ki onu da inşallah ahiret de almalarını ümit ederim. Yetim ve öksüz çocuklarımıza bakan ve sahip çıkan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ