Kerkük’ten Erzurum’a teşekkür

11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Güneş Vakfı tarafından Erzurum’da düzenlenen Türk Dünyası Kültür ve Spor Şöleni tüm Türk Dünyasında olduğu gibi Kerkuk’te de büyük ilgi ile karşılandı.Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpasla

Genel 19.02.2019 09:03:51 0
Kerkük’ten Erzurum’a teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Güneş Vakfı tarafından Erzurum’da düzenlenen Türk Dünyası Kültür ve Spor Şöleni tüm Türk Dünyasında olduğu gibi Kerkuk’te de büyük ilgi ile karşılandı.

Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’ın telekonferans ile Türk Dünyası Türkmen lideri Ersad Salihi ile yaptığı konuşmada "Türkiye olarak bizler her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah gök bayrak al bayrak ile bir gün birleşecek" söylemi Ersad Salihi’yi duygulandırmıştı. Bu sözlerin üzerine de Ersad Salihi, "Yapmış olduğunuz programlarla ve faaliyetlerle her daim bizlerin yanında oldunuz. Bizlerde sizin gibi insanların yanımızda olduğunu görünce güç alıyor, birliğimizin ve dirliğimizin son nefesimize kadar süreceğinden emin oluyoruz." dedi.

Bu gelişen olaylar sonucunda Erzurum’da düzenlenen Türk Dünyası Kültür ve Spor Şöleni, Kerkük’te yayınlanan Türkmeneli Dergisi’nde yer alarak Erzurum’a ve Güneş Vakfı’na teşekkür edildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem