Keçiören’in minik üçüzlerine Başkan Altınok’tan hediye

- Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hoşgeldin Bebek projesi kapsamında Keçiören Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Melisa Gizem ve Kadir Çetinkaya çiftinin üçüz bebekleri için Başkan Turgut Altınok t

Genel 28.08.2020 11:24:55 0
Keçiören’in minik üçüzlerine Başkan Altınok’tan hediye
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.08.2020 11:24

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında, 11 Temmuz’da dünyaya gelen ve 2020’nin ilk üçüzleri olan Nehir, Nil ve İdil için hediye gönderdi.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Altınok, "Bir buçuk aylık olan üçüzlerimize yüce rabbimden sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum. Üçüzlerimizin aileleri için hayırlı evlatlar olarak büyüyüp devletimiz ve milletimiz için faydalı işler yapacaklarına gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hoşgeldin Bebek projesi kapsamında Keçiören Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Melisa Gizem (25) ve Kadir Çetinkaya (27) çiftinin 11 Temmuz 2020’de dünyaya gelen üçüz bebekleri için Başkan Turgut Altınok tarafından gönderilen hediyeleri takdim etti.

- "Ailelerimizin yanındayız"

Başkan Altınok, bir buçuk ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerin Keçiören’de yaşadığı haberini alır almaz Çetinkaya ailesine ziyarette bulunularak taleplerin yerine getirilmesi talimatını verdiğini anımsattı. Altınok, "İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimiz için ailelere 'Hoşgeldin bebek' diyerek hediyelerini veriyoruz. Devletlerin ve milletlerin geleceği, ikbali ve istikbali olan çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talep ve beklentilerin karşılanması için ekiplerimiz her bir vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Üçüzleri olacaklarını ilk öğrendiklerinde büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten anne Melisa Gizem Çetinkaya, şu anda bir buçuk aylık olan üçüzlerin herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını belirtti. Baba Kadir Çetinkaya ise Nehir, Nil ve İdil isimli minik bebeklerin bakımlarının zor olduğunu ancak evlat sahibi olmanın, üstelik de üçüz babası olmanın büyük mutluluk kaynağı olduğunu aktardı.









Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ