Kayyumla Ovakışla'nın çehresi değişti

Genel 28.11.2018 11:45:18 0
Kayyumla Ovakışla
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.11.2018 11:45
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül’ün Ovakışla Belediye Başkan Vekili olarak beldede görevlendirilmesinin ardından su sorunu çözülürken, tüm yollar ise parke taşıyla süslendi.
Beldede yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Ahlat Kaymakamı ve Ovakışla Belediye Başkan Vekili Mustafa Akgül, bir yılı aşkın süredir yürüttüğü Ovakışla Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirtti. Akgül, “10 kilometreyi bulan su isale hattımızı tamamladık ve yıllardır devam eden su sıkıntısını gidermek için isale hattının üzerine ek olarak bin 300 tonluk su deposunu bitirmiş durumdayız. Beldemizin yeşil alan sıkıntısını gidermek için 4 adet park, 2 adet oyun alanı inşasını tamamladık. Beldemizin içerisinde hiç toprak alan bırakmadık. Tüm sokaklarımızı parke taşıyla donattık. Okul bahçelerini parke taşıyla döşedik. Yani bu belediyenin görevidir, değildir demedik tüm okullarımızın bahçesindeki parke yapımını bitirdik. Bunun içinde 1 milyon TL’ye yakın bir ödenek kullandık. Beldemize yaptığımız işler ayrı gelen bir parayla yapılan işler değil. Kardeş belediyemiz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaptığı katkılar ve bizim kendi öz sermayemizle tasarruf ettiğimiz ödenekleri halkımızın kullanımına açtık” dedi.

“Beldemizin etrafındaki köylere de hizmet götürüyoruz”
Belediye olarak sosyal yardım faaliyetleri de yürüttüklerini ifade eden Ovakışla Belediye Başkan Vekili Mustafa Akgül, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Okullarımızda çocuklarımıza ciddi sayıda kitap dağıttık. Bu kitapların sayısı nerden baksanız 20 bini bulmuştur. Belediyemiz son 1 yılda kendi imkanlarıyla bin adet gıda paketi dağıttı. Son olarak da şunu vurgulayım, Ovakışla beldemizin etrafında 17 tane köy var. Biz 12 tane iş makinemizle birlikte bütün kaynaklarımızla bu köylere hizmet götürüyoruz ve bunu da zevkle yapıyoruz. Yani kısıtlı kaynaklar olabilir ama bu kısıtlı kaynakları en verimli şekilde kullanarak Ovakışla halkına şevkle hizmet ediyoruz. Ovakışla’nın etrafındaki köylere de elimizden geldiğince tüm iş makinelerimizle, öz sermayemizle destek vermeye devam ediyoruz. Bize bu imkanı veren devletimize ve milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.”
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ