Kaymakam Kendüzler’e veda yemeği

Hakari’nin Yüksekova İlçesinin Polis Evinde, İçişleri Bakanlığı Tarafından Mülkiye Müfettişliğine Atanan, Kaymakam Ramazan Kendüzler İçin Veda Yemeği Veridi. (metin Tek/hakkari-iha)

Genel 13.08.2019 19:39:59 0
Kaymakam Kendüzler’e veda yemeği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.08.2019 19:39

Hakari’nin Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler için veda yemeği veridi.

Son kaymakamlar kararnamesi ile Mülkiye Müfettişliğine atanan, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler için Yüksekova Polisevi’de veda yemeği veridi. Verilen veda yemeğine, Garnizon Komutanı Albay Hasan Koyuncu, Emniyet Müdürü Haluk Baş, Yüksekova Devlet Hastanesinin Başhekimi Uzm. Dr. Burcu Poyraz, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, muhtarlar, kurum amirleri ve polisler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Kendüzler; "Bugün veda günüm, herkesle vedalaşmak isteriz. Neticede burda çalıştığımız, gerekli mesai arkadaşlarımızla, gerek dostlarımızla iletişimimiz hep sürecek. Bu bir veda değil sadece görev değişikliği. Bundan 10 ay evvel, Yüksekova’ya gelmeden önce, Çanakkale Bayramiçi ilçesindeyken, hayat devam ederken İçişleri Bakanlığımızdan bir telefon geldi ve Yüksekova’da Kaymakama ihtiyaç olduğunu ve benim oraya gitmem gerektiği söylendi. Bizde tereddütsüz Yüksekova’ya valizimi alıp geldik. Tabi Yüksekova’yı duyunca, ilçemizin algısı dışarıdan farklı. Ama Yüksekova’ya geldiğinizde, Yüksekova’nın derinliği, Yüksekova’nın güzelliğini, coğrafyasını gördüğünüzde bu algının yanlış bir algı olduğunu gördük. Büyüklerimizin bize verdiği emaneti, Mahmut Kaşıkçı’dan aldığımız emaneti, bugün başka bir meslektaşımıza bırakacağız. Devlet hizmeti böyledir. Bir hizmet yarışıdır. Öncekinden alırız görevlerimizi, sonraki meslektaşlarımıza veririz. Önemli olan bu görevleri gönül rahatlığıyla devredebilmek, vicdan rahatlığıyla devredebilmektir" dedi.

Göreve geldiğinde aynı zamanda belediye başkan vekilliği ise yürüttüğünü ifade eden Kendüzer, "Bu süre içerisinde kış şartları, seçim süreci derken zorlu ve çetin bir süreç birlikte bugünlere kadar geldik. Yüksekova öyle bir yerki, insanın bir kamu görevi yapılacaksa burda yapılacak. Kaymakamlık yapılacaksa burda yapılacak, hakimlik yapılacaksa burda yapılacak, savcılık yapılacaksa burda yapılır, öğretmen yapılacaksa burda yapılacak. Çünkü görevinizi size hissettiriyor Yüksekova. Meslektaşlarımız, STK’larımız da burda elimizde geldiği kadar, koordinasyon halinde, iletişim halinde olmayı çalışın Yüksekova için ne yapabiliriz bunu yaptık hep beraber. İnşallah bizden sonraki arkadaşımızda daha iyi şeyler yapar Yüksekova için. Çünkü Yüksekova çok şeyi hakkediyor" şeklinde konuştu.

Daha sonra veda yemeğine katılan herkesle tokalaşan Kendüzler’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilçe müftülüğü tarafından çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi. Hatıra fotoğrafları çekerek program son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ