Kaymakam gazi korucuyu ziyaret etti

Genel 25.09.2017 14:29:03 0
Kaymakam gazi korucuyu ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2017 14:29
Bingöl’de bayram arifesinde çıkan çatışmada yaralanan güvenlik korucusu Nihat Çelik’i, Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş evinde ziyaret etti.
Bingöl’de arife gecesi güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit, 1 güvenlik korucusu da ağır yaralanmıştı. Yaralanan güvenlik kurucusu Nihat Çelik, önce Elazığ’a daha sonra Malatya sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Malatya’daki 1 aylık tedavisi tamamlanan korucu Çelik, Solhan’daki evine getirildi. Taburcu olan güvenlik korucusu Çelik’i Solhan’daki evinde ziyaret eden Kaymakam Fatih Okumuş, terörün er ya da geç bu topraklardan temizleneceğini ve böylesi acıların bir daha yaşanmayacağını söyledi.
Gazi Çelik’i Kaymakam Fatih Okumuş’un yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Erer ve birçok kurumu amiri ziyaret etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem