Kaymakam Erat ve Başkan Çoban’dan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek

BİTLİS’İN AHLAT KAYMAKAMI ERKAN İSA ERAT CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLATILAN 'BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM' KAMPANYASINA 1 MAAŞINI BAĞIŞLAYARAK DESTEK VERDİ.

Genel 2.04.2020 13:38:56 0
Kaymakam Erat ve Başkan Çoban’dan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat ve Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına maaşlarını bağışlayarak destek verdiler.

Tüm dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de korana virüs salgını nedeniyle zor günlerin yaşandığını belirten Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat, “Korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte milletçe birlik, beraberlik ve dayanışmamızı göstermek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bende 1 maaşımla katılıyorum. İnşallah bu süreci de güzel bir dayanışma örneği göstererek en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban da, milli şuurla hareket ederek devlet, millet birlikteliği ile bu sancılı dönemi de atlatacaklarını söyledi. Bu zor süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasının çok önemli olduğunu ifade eden Çoban, “Bu çağrı ile bizim milli ruhumuzu, şuurumuzu 3 aylarda manevi görevlerimizi tam ifa zamanı. Cumhurbaşkanımızın ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına milli şahlanış seferberlik ruhudur inancıyla 2 maaşımı bağışlayarak iştirak ediyorum. Tüm dostlarımızın da imkanları nispetinde katılacağını biliyor, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem