Kaymakam Ali Sakar vatandaşların sorunlarını dinledi

Genel 29.01.2018 16:07:03 0
Kaymakam Ali Sakar vatandaşların sorunlarını dinledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.01.2018 16:07
Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kaymakam Sakar, birim müdürleri ile birlikte Tecde Mahallesi Semt konağında yapılan toplantıda vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Gündüzbey, Aşağıbağlar, Cemal Gürsel, Mollakasım, Su, Yeni Mahalle, Hamidiye, Gedik, Hıroğlu, Bahçebaşı ve Tecde Mahallesinin muhtarları ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda konuşan Kaymakam Ali Sakar “Mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin sorun ve sıkıntıları yerinde görmek ve birinci elden dinlemek bir araya gelmekteyiz. Bu toplantımızda 11 mahalle muhtarımızla bir araya geldik” dedi. Afrin Harekatını da değerlendiren Sakar, “Afrin Harekatına katılan ordumuzu Rabbim muzaffer eylesin, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini kullandı. Muhtarlar ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu kaydeden Sakar, “Sorun ve sıkıntılar bizlere ulaştıkça gerek Kaymakamlık olarak gerekse birim müdürlerimizle birlikte sorunların çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceğiz. Biz idarecilerin sizlerden isteği ise var olan sorunlarınızı bizlerle paylaşmanızdır. Bizler devletin şefkat elini sizlerle buluşturmak, bacası tütmeyen, kapısı açılmayan vatandaşlarımız şayet var ise bunları bizlere iletmenizdir. Mahallenin fakirini, yoksulunu, yetimini öncelikle sizler bileceksiniz, bizlere ilettiğiniz fakirin ve yoksulun hakkını ise bizler gözeteceğiz. Yeşilyurt ilçesi yaklaşık 300 binin üzerinde nüfusu olan bir ilçemizdir. Haliyle bütün vatandaşlarımızı yakinen tanımamız ve sorunlarına vakıf olmamız imkansızdır. Ancak siz mahalle muhtarları olarak gerek asayiş gerekse sorunların tespiti noktasında bizlerin eli, kolu, gözü ve kulağısınız” şeklinde konuştu.
Mahalle muhtarları ise yapılan toplantıdan dolayı Kaymakam Ali Sakar ve birim müdürlerine teşekkür ederek sorunlarını iletti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ