Kars'ta bakan ayrıcalığı yaşanıyor

Genel 11.05.2018 13:29:35 0
Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.05.2018 13:29
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından Kars adeta şantiyeye döndü.
Dünya projesi olan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattının faaliyete geçmesi, Lojistik Merkez inşaatının hızla devam etmesi ve şehirlerarası ve şehir içi yolların Bakan Ahmet Arslan’ın talimatlarıyla başta kaldırımlar olmak üzere sıcak asfalt yapılması vatandaşların yüzünü güldürdü.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karslılara verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Karayolları ağı içerisinde olmamasına rağmen Bakan Arslan’ın talimatlarıyla Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce şehiriçi yollar ve kaldırımlar sökülerek yeniden yapılıyor. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce geçen yıl baştan aşağıya yenilenen Faikbey Caddesi yanı sıra inşaat sezonun başlamasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi de sökülerek baştan aşağı yenileniyor.
Cumhuriyet Caddesi’nin yıllarca el vurulmayan kaldırımları sökülerek modern bir şekilde yapılırken, cadde ise sıcak asfalt oluyor.
Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, belediyenin yapması gerek şehir içi yol ve kaldırımlarının Bakan Arslan’ın talimatlarıyla Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yapıldığını ifade ettiler.
Cumhuriyet Caddesi’nin bir kısmına yıllarca el vurulmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Belediye’nin yapması gereken yol ve kaldırımları karayolları yapıyor. Bakanımız olmasa yollarımız yapılmayacaktı. Şuan da çok güzel kaldırım yapılıyor. Kaldırımlarda engelliler için de dizayn ediliyor. Bizler yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. İnşallah kısa sürede yol ve kaldırımlarımız tamamlanır. Çünkü Türkiye’nin hiçbir şehrinde yol ve kaldırım sorunu kalmadı. Bu sadece Kars’ta var. Her ne hikmetse Kars’ta yollar ve kaldırımlar bir türlü bitirilemiyor” dediler.
Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Caddesi’nde yürütülen çalışmalarda önce kaldırımlar yapılıyor. Modern bir şekilde yapılan kaldırımlarda engelliler de unutulmadı. Kaldırımların tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi sıcak asfaltla kaplanacak.
Karayolları tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar uzun yıllar sonra modern kaldırım ve caddeye kavuşmanın sevincini yaşıyor.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ