Karantinadaki çocuklar sevindirildi

ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN DESTEKLERİ İLE HAZIRLANAN HEDİYELER KARANTİNADAKİ ÇOCUKLARA DAĞITILDI. OYUNCUKLAR VE EĞLENCE SETLERİNE KAVUŞAN ÇOCUKLAR OLDUKÇA MUTLU OLDU

Genel 4.05.2020 11:15:42 0
Karantinadaki çocuklar sevindirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.05.2020 11:15

Erzurum Valisi Okay Memiş’in destekleri ile hazırlanan hediyeler Karantinadaki çocuklara dağıtıldı. Oyuncuklar ve eğlence setlerine kavuşan çocuklar oldukça mutlu oldu.

Korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında yabancı ülkelerden ülkemize getirilen vatandaşlarımızın Erzurum’daki 14 günlük karantina süreçleri devam ediyor. Bu süreçte, Erzurum Valisi Okay Memiş öncülüğünde Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de KYK’larda kalan misafirlere beş yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Erzurum GSİM Nurettin Topu Öğrenci Yurdu’nda karantinada bulunan vatandaşlara evlerini arattırmıyor. Erzurum Valisi Okay Memiş’in destekleri ile hazırlanan hediyeler Karantinadaki çocuklara dağıtıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Vali Okay Memiş tarafından gönderilen oyuncak bebek, oyuncak araba, Puzzle (yapboz) ve çocuk eğlence kitapları Karantinadaki çocuklara dağıtılarak sevindirildi.

Erzurum GSİM, Nurettin Topçu Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki misafirlerine ev ortamını aratmıyor. Her türlü hizmeti Karantinadaki vatandaşların ayağına götüren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alkış alıyor. Erzurum’daki KYK Yurtlarının Korona virüs salgını sürecinde karantina merkezlerinden biri olmasının ardından yurtlarda karantinada bulunan vatandaşlar için seferber olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KYK personeli alkış alıyor. Yurtta Karantinada kalan vatandaşlara 24 saat hizmet veren personel takdir topluyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Karantina sürecinde yurtlarımızda kalan konuklarımıza en iyi şekilde misafirperverlik yapıyoruz. Burada bulunan insanlara kendi evlerindeki rahatlığı sağlıyoruz. Onların kendi evlerini aramamaları için gayret sarf ediyoruz. Yurt personelimiz yoğun bir mesai harcayarak karantinadaki vatandaşların rahat bir karantina süreci geçirmelerine çok yardımcı oluyorlar. Karantina da kalan ya da karantina süresi biten tüm insanların kurumumuza olumlu bakışı bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bu arada hediye dağıtımına Erzurum GSİM Yurt Hizmetleri İl Müdürü Birol Dönel ile yurt müdürleri ve Eğitim Şube Müdürlüğünden Vedat Engin de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tahkim Kurulu’ndan 24Erzincanspor dosyalarında karar


Van Spor

Dünya’nın yıldızları Palandöken’de yarışıyor


Van Spor

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ