Kandemir: “28 Şubat bu ülkenin vicdanına derin yaralar açmış bir tarihtir”

Bingöl’de partisinin değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “28 Şubat bu ülkenin vicdanına derin yaralar açmış bir tarihtir. Sembolik bir tarih değildir bizim için,

Genel 1.03.2022 13:00:58 0
Kandemir: “28 Şubat bu ülkenin vicdanına derin yaralar açmış bir tarihtir”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.03.2022 13:00

Bingöl’de partisinin değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “28 Şubat bu ülkenin vicdanına derin yaralar açmış bir tarihtir. Sembolik bir tarih değildir bizim için, bir yaşanmışlığı vardır. Bu topraklarda yaşayan, bu coğrafyada yaşayan ve içimize, gönlümüze, halimize sinmiş kutsal değerlerimizle mücadelenin bir dönüm noktasıdır 28 Şubat” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bingöl’de partisinin ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve partililer de katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Rusya’nın Ukrayna işgaline değinerek dünyanın zor bir zamandan geçtiğini söyledi.

Kandemir, “Malum dünya zor zamanlardan geçti, geçiyor. Şu anda hemen yanı başımızda savaşa dönüşmekte olan bir çatışmayı endişeyle takip ediyoruz. Bizler prensiplerin harekatıyız, prensiplerin partisiyiz. Dünyadaki bütün meselelere prensipler üzerinden bakarız. Umut ediyoruz ki, en kısa zamanda inşallah aklı selim galip gelir ve insanlığın vicdanında, gönlünde büyük yaranın derinleşmesine müsaade etmez ülkeler” dedi.

28 Şubat’ın bir zihniyet olduğunu söyleyen Kandemir, “Dün 28 Şubat’tı. 28 Şubat’ta bu ülkenin vicdanın da derin yaralar açmış bir tarihtir. Sembolik bir tarih değildir bizim için, bir yaşanmışlığı vardır. Bu topraklarda yaşayan, bu coğrafyada yaşayan ve içimize, gönlümüze, halimize sinmiş kutsal değerlerimizle mücadelenin bir dönüm noktasıdır 28 Şubat. Öğrenciliğini yaşayan arkadaşlarımız, ticaret yaparken ticarinde baskıyı hisseden insanlar, bölgede farklı gerekçelerle baskıyı hisseden insanların zihninde ve gönlünde ayrı bir yeri vardır 28 Şubat’ın. Her ne kadar bunlar unutulmaya çalışsalar da şimdi farklı siyasi gerekçelerle kendilerine göre bir oyun kurma gayreti içinde olsalar da 28 Şubat zihniyetinin bir zihniyet olduğunu ve fırsat bulsa yine aynı şeyleri yapacağını bizler görüyor ve biliyoruz. Bunun uygulamalarını da görüyoruz. Biz bin yıl mücadele edeceğiz dedikleri 28 Şubat’ı, onun mücadelesini verenlerin algılarını, beklentilerini tarihin çöplüğüne fırlatıp attık millet olarak Elhamdülillah ama bir daha bunlara fırsat vermemiz lazım. Bu da teşkilatlarımızın gayreti ve mücadelesiyle olacak” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'e Dev Talip! Bonservis Bedeli 150 Milyon Euro


Van Spor

Nesine 2.Lig Yeni Malatyaspor: 0- Arkent Arnavutköy Belediyesi FK: 0


Van Spor

Muş’ta voleybol aday hakem kursu başladı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 1 - Ankaraspor: 2


Van Spor

12 Bingölspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor


Van Spor

Uluslararası bocce şampiyonası öncesi Elazığ’a çifte gurur


Van Spor

Yeşilyurtspor-Hacettepe maçını Murat Durgutoğlu yönetecek


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor - Arnavutköy karşılaşmasının hakem kadrosunu açıkladı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Devre arasına kadar en iyi sonuçları almak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ