İtfaiyeden askerlere yangın eğitimi

Erzincan İtfaiye Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Tarafından 3. Ordu Komutanlığındaki Askeri İtfaiye Ekibine Yangın Ve Acil Müdahale Eğitimleri Verildi

Genel 25.07.2019 08:35:46 0
İtfaiyeden askerlere yangın eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 3. Ordu Komutanlığındaki askeri itfaiye ekibine yangın ve acil müdahale eğitimleri verildi.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kamu kurumlarla yaptığı tatbikat ve yangın eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. 3. Ordu Komutanlığındaki askeri personellere verilen eğitimde meydana gelebilecek yangınlara nasıl müdahale edilebileceği ve yangın sırasında askerlerin neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

Yangın türleri, yangını kontrol altına alma ve söndürme, yangın söndürme çalışmalarında kullanılacak malzemeler konusunda da bilgi verilen eğitimde ayrıca; itfaiye araçları anlatılarak bu araçların ve aparatlarının hangi durumlarda nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verildi.

3. Ordu Komutanlığındaki alanda yapılan teorik ve uygulamalı eğitimlerde askeri personellerle yangına müdahale konusunda pratik yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem