İş Bankası’ndan 'Altın Gençler'e ödül

- İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali: - 'Bu uygulama ile ödül alan 'Altın Gençler'imizin, ileride aynı disiplin ve özveriyle çalışmaya devam ederek daha büyük başarılara imza atacaklarına, tüm gençlerimize iyi örnek olacaklarına in

Genel 30.12.2020 16:21:00 0
İş Bankası’ndan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.12.2020 16:21

İSTANBUL (AA) - İş Bankası'nın 1971’den bu yana sürdürdüğü "Altın Gençler" uygulaması kapsamında bu yıl da üniversite sınavında üstün başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, banka, "Altın Gençler" uygulaması kapsamında, Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üstün başarı elde eden ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde eğitim görmeye hak kazanan gençleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Bankanın, bu yıl da YKS’de sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil olmak üzere 4 puan türünde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdiği uygulamada, şimdiye kadar 3 bin 700’den fazla Altın Genç ödül aldı.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, üniversite sınavı gibi insan hayatının çok önemli bir basamağının büyük bir başarıyla geçilmesinin arkasında ciddi bir çaba, özveri ve emek bulunduğunu vurgulayarak, Altın Gençleri kutladı.

Bali, gençlerin yetişmesinde maddi, manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aile büyüklerinin ve sadece üniversite sınavında değil tüm eğitim hayatları boyunca yol gösterici olan öğretmenlerin de büyük katkısı olduğunu ifade etti.


- "Eğitim tüm hayat boyu sürüyor"


Bali, "Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizin, çocuklarımızın eğitimine özel bir önem veriyoruz ve bu alanda uzun soluklu inisiyatifler üstleniyoruz. Altın Gençler uygulamamızı da 1971 yılından bu yana, 49 yıldır sürdürüyoruz. Bu uygulama ile ödül alan 'Altın Gençler'imizin, ileride aynı disiplin ve özveriyle çalışmaya devam ederek daha büyük başarılara imza atacaklarına, tüm gençlerimize iyi örnek olacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni arkadaşlıklar, dostluklar edinilen, hayata ve geleceğe dair farklı bakış açıları kazandıran üniversite yıllarının çok özel zamanlar olmakla birlikte ayrı sorumluluklar da barındırdığını belirten Bali, "Ülkemiz, disiplinli ve özveriyle çalışan başarılı gençlerimiz sayesinde geleceğe daha da güçlü ve sağlıklı bir şekilde taşınacaktır." diye devam etti.

Günümüzde akademik eğitimin tek başına yeterli olmadığının, insanın mutlaka yenilikleri takip etmesi ve dijital çağın gerekliliklerine göre kendisini geliştirmesi gerektiğinin altını çizen Bali, şunları kaydetti:

"Kendini geliştirmenin, hızlı dijital dönüşüm ve teknolojik yeniliklere adapte olmanın ne kadar kritik olduğunu, pandemi koşullarında da çok net bir şekilde gördük. Bunun artık bir sorumluluk değil, zorunluluk olduğuna salgın döneminde hep beraber tanık olduk. Eğitim, öğrenim ilkokuldan başlayıp üniversite veya yüksek lisans ile bitmiyor, tüm hayat boyu sürüyor."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ