İmzalı bir forma mutlu olmasına yetti

Genel 7.02.2017 09:17:17 0
İmzalı bir forma mutlu olmasına yetti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.02.2017 09:17
Elazığ’da 24 yaşındaki fiziksel engelli Hüseyin Apaydın, çok istediği takımı Galatasaray’ın imzalı formasına kavuştu. Mutluluğu gözlerinden okunan Apaydın, şimdi takımını kendi sahasında ve taraftarlar arasında izlemenin hayalini kuruyor.
Beynindeki tümörden dolayı bacaklarını kullanamayan ve Medical Park Elazığ Hastanesi’nde tedavi gören Hüseyin Apaydın’ın hayalleri tek tek gerçekleşiyor. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Apaydın, ilk olarak hayallerinden bir tanesi olan Galatasaray maçını geçtiğimiz ay kupa maçında Elazığ’da izledi. Takımının futbolcularının imzaladığı formaya da kavuşmak isteyen Apaydın’ın bu talebi de gerçekleşti. Florya’dan gönderilen imzalı formasına da kavuşan ve çok mutlu olduğunu dile getiren Apaydın, Türk Telekom Arena’da taraftarlar arasında takımını izlemek istiyor.
Galatasaray’a çok büyük değer verdiğini belirten Hüseyin Apaydın, “Birinci önceliğim tedavimi gerçekleştirip sağlığıma kavuşmak. İkincisi ise kesinlikle Türk Telekom Arena’da o taraftarın içerisinde bulunmaktır. Ultraslan gurubu ve Medical Park Hastanesi bana çok destek oluyor. Formama da kavuştum. İkinci bir hayalim olarak İstanbul’a gidip maçı taraftarın içerisinde izlemek. Bunu yapmam için de ilk önce iyileşmem gerekiyor" dedi.

"Forma elime geçince dahada ümitlendim"
İmzalı formayı isterken geleceğine pek ümit etmediğini ifade eden Apaydın, “Benimki sadece dilde olur sandım. Ama forma elime geçince ve bunların gerçekleştiğini görünce daha da ümitlendim. Bundan önce hastalığımdan dolayı çok ümitsizliğe kapılmıştım. Ama bunları görünce biraz daha moral ve inanç olarak yüksek seviyeye ulaştım. İnşallah o taraftarların içinde de bulunacağım” diye konuştu.
Hüseyin Apaydın’a Türk Telekom Arena’da maç izletme sözü veren Galatasaray taraftar temsilciliğinden Emrah Karahan, “Hüseyin’in koyu bir Galatasaraylı olduğunu öğrendik. Kendisinin hayali olduğunu futbolcularla tanışmak istediğini, statta maç seyretmek ve bir imzalı forma hayali olduğunu öğrendik. Biz ilk önce imzalı formayı futbolculardan rica ettik ve Florya’dan bize bir forma gönderdiler. Hüseyin gayet neşeli ve güçlü bir arkadaşımız. Sağlığına kavuştuğu zaman da kendisine biz buradan söz veriyoruz. İstanbul Türk Telekom Arena’ya herhangi bir maçı seyretmeye götüreceğiz” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ