İl Milli Eğitim Müdürü Gün’den 1. dönem karne mesajı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin neşeli, bol aktiviteli bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Genel 22.01.2021 09:30:18 0
İl Milli Eğitim Müdürü Gün’den 1. dönem karne mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.01.2021 09:30

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin neşeli, bol aktiviteli bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Gün, 1. dönem karne mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2020 - 2021 eğitim - öğretim yılının birinci dönemini öğretmenlerimizin büyük özverisi, öğrencilerimizin sabrı ve ilgisi, velilerimizin takdir edileceği desteğiyle bitirmenin mutluluğu içindeyiz. Her zorluk, insana fark etmediği zenginlikleri de gözler önüne serer. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dersler, uzaktan eğitimle sürdürüldü. Bu süreçte eğitimin ve okulun önemini, öğretmenin değerini bir kez daha anladık. Yarıyıl tatilinden sonra tüm öğrencilerimizle okullarda buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Söz tohum atar, vücut bulur, varlık hâline gelir.“ Unutmayalım ki tohumlar, salgında da hastalıkta da sağlıkta da büyür, gelişir ve fidan olur. Yeter ki hedeflerimizden vazgeçmeyelim. Zorluklar, sıkıntılar çeliğe çifte su verilmiş gibi insanı güçlü kılar, dirayetli yapar. Bu süreçte yavrularımızın güçlenerek çıkacağını biliyor, tüm çalışmalarımızı bu düşünceyle planlıyoruz.

Güçlü bir motivasyon, kalıcı hedeflerimiz ve emin adımlarımızla, köklü tarihimizden aldığımız yüce değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarımızda en büyük başarı ve tüm takdir şüphesiz öğretmenlerimizindir. Temel demokratik değerlere sahip, araştırma, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmekle birlikte amacımız öğrencilerimizi üst düzey düşünme, ürün geliştirme, buluş ve inovasyon yapabilme seviyesine ulaştırmaktır.

Bu saydığım hedeflere kısa sürede ulaşılamayacağını, eğitimin sadece okulla sınırlı kalmayacağını bilen velilerimizin olması bizlerin eğitimle ilgili nitelikli çalışmalar yapmasını kolaylaştırmaktadır. Çocuklarımızın karnelerindeki notlar sadece derslerde bir dönem gösterdikleri performansın yansımasıdır. Ailelerimizin özverili tutumları, çocuklarımızın hayallerine ortak olmaları, her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri notlardan, teşekkür ve takdir belgelerinden daha değerli, daha önemlidir.

Bu vesileyle, karne alan tüm yavrularımızı canı gönülden kutluyorum. Eğitim yolculuklarında tüm engelleri aşmaları ve enerjilerini daha verimli kullanmaları için verdiğimiz molayı iyi değerlendirmelerini diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin neşeli, bol aktiviteli bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ