İHH’dan yardım kermesi

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından yetimler ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.Tatvan ilçesinin Van Gölü sahilinde düzenlenen ve hafta sonu boyunca devam edecek olan.

Genel 4.05.2019 17:38:02 0
İHH’dan yardım kermesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından yetimler ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

Tatvan ilçesinin Van Gölü sahilinde düzenlenen ve hafta sonu boyunca devam edecek olan kermeste ev yemekleri ve tatlı çeşitleri yer alıyor. Gelirlerinin yetimler ve ihtiyaç sahipleri yararına kullanılacağını ifade eden Bitlis İHH Başkanı Muzaffer Taşcan, Ramazan öncesinde düzenlenen yardım kermesine herkesi beklediklerini ifade ederek, “Ramazan ayı öncesinde düzenlemiş olduğumuz yardım kermesimiz iki gün devam edecek. Kermesimizin ilk günü olmasına karşın vatandaşlarınız yoğun ilgi gösterdiler. Kermesimiz sonunda elde edilecek olan tüm gelirler yetimler ve ihtiyaç sahipleri yararına kullanılacak. Ben bu vesile ile kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, herkesi bu iyilik kervanına katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem