İftarlarını bin 650 rakımlı tepede yaptılar

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan komandolar ile güvenlik korucuları, ilk iftarlarını bin 650 rakımlı tepede yaptılar.Bitlis’te vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden zor koşullar altı

Genel 7.05.2019 11:09:31 0
İftarlarını bin 650 rakımlı tepede yaptılar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan komandolar ile güvenlik korucuları, ilk iftarlarını bin 650 rakımlı tepede yaptılar.

Bitlis’te vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden zor koşullar altında görev yapan jandarma komandolar ve güvenlik korucuları, ilk iftarlarını bin 650 rakımlı tepedeki nöbet yerlerinde yaptılar. Bölgede gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla terör örgütüne göz açtırmayan güvenlik güçleri, vatandaşın huzur ve güvenliği için çetin arazi koşullarına rağmen mücadelelerini aralıksız sürdürüyor. Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan kahraman jandarma komandolar ile fedakar güvenlik korucular ilk iftarlarını, bin 650 rakımlı tepede bulunan Hizan-Dokuztaş üs bölgesinde yapmanın heyecanını ve gururunu yaşadı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem