'İdris-i Bitlis-î Sempozyumu'nda emeği geçenlere teşekkür belgesi

Genel 2.11.2018 13:30:29 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) tarafından 11-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen “Uluslararası Bitlis Tarihi ve İdris-i Bitlis-î Sempozyumu”nda emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.
Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen törende, “Uluslararası Bitlis Tarihi ve İdris-i Bitlis-î Sempozyumu”nda görev alan yaklaşık 80 kişiden oluşan akademik, idari personel, kamu işçileri ile öğrenciler yer aldı. 80 kişiden oluşan akademik ve idari personele teşekkür belgeleri BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım tarafından verildi.
Kongre, sempozyum gibi etkinliklerin sekretaryasının zorluğundan bahseden Rektör Prof. Dr. Yardım, “Yaptığınız işlere ilkesel ve bilimsel yaklaştığınızda kimse sizin sırtınızı yere getiremez. Eğilir ve bükülebilirsiniz, ama yıkılmazsınız” dedi.
Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Yardım, “Büyük bir sahne yönettiniz ve unutamayacağınız bir tecrübe edindiniz. Bu tecrübe önünüzdeki hayatınızda sizlere farklı alanlarda yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem