HAYTAP ile İmuneksfarma’dan Bitlis’teki sokak hayvanları için ilaç

Hayvan Hakları Federasyonu (haytap) İle İmuneksfarma İşbirliğiyle Hayata Geçirilen Proje Kapsamında Bitlis’teki Sokak Hayvanları İçin Bağışık Güçlendirici İlaçlar Gönderildi.

Genel 13.06.2019 17:15:00 0
HAYTAP ile İmuneksfarma’dan Bitlis’teki sokak hayvanları için ilaç
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.06.2019 17:15

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile İmuneksfarma işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Bitlis’teki sokak hayvanları için bağışık güçlendirici ilaçlar gönderildi.

Sokak hayvanlarının direncini güçlendirmek amacıyla Bitlis’e ilaç getirdiklerini ve il genelindeki sokak hayvanlarına ulaştırmaya çalıştıklarını söyleyen HAYTAP temsilcisi Zuhal Arslan, ilaçları Bitlis il merkezi ve ilçelerdeki barınak ile rehabilitasyon merkezine teslim ettiklerini belirtti. Tatvan Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezine ilaçları teslim eden Arslan, “HAYTAP ve İmuneksfarma işbirliği ile bir proje gerçekleştirdik. Tüm sokak hayvanları ve bakım evlerinde yaşayan sahipsiz hayvanların bağışıklık sistemlerini güçlendirmek adına İmuneksfarma ve HAYTAP aracılığı ile Türkiye genelini kapsayan proje kapsamında getirmiş olduğumuz ilaçları Tatvan’a ulaştırdık” dedi.

Sokak hayvanları için güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Arslan, “Öncelikle şunu hatırlatmak istiyorum. Bu proje, sadece sokak hayvanları için hayata geçirildi. İlaçlar bakım evleri, hayvan rehabilitasyon merkezleri ve toplu hayvan bakımı yapanlara teslim ediliyor. Evinde veya kapısının önünde hayvan bakan kişilere maalesef bu ilaçları gönderemiyoruz. Türkiye’de bakım evlerinde kalan çok sayıda sokak hayvanları olduğu için önceliğimiz bakım evleri ve ormanlarda yaşayan hayvanlara bakan gönüllü arkadaşlarımıza destek olmak. Birinci dağıtımlarımızı tamamladık ve ülke genelindeki 40 bakımevine teslimatlar tamamlandı. İkinci dağıtımlara da haziran ayı içerisinde başlandı. Bağışıklık güçlendirici şurup ve tablet halindeki bu ilaçlarla bakım evlerindeki hayvanlar şifa buluyor. İmuneksfarma çok güzel bir proje sundu ve biz HAYTAP olarak tüm Türkiye’nin hayvanlarıyla ilgilendiğimiz için inanılmaz mutlu olduk. Bebeklerin bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğundan dolayı onlar için ek gıda olduğunu da söyleyebiliriz. Bu ilaçlar aynı zamanda insanlarda da kullanılabiliyor” diye konuştu.

Tatvan Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi personeli Ömer Atış ise, ilaçları teslim aldıklarının ve merkezdeki hayvanlara uyguladıklarını ifade ederek, “HAYTAP’ı her zaman yanımızda gördük ve desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Ülke genelini kapsayan bu projeyi hayata geçirdiler ve proje kapsamında buradaki hayvanlar için vitamin ilaçları getirdiler. Bu ilaçlar hayvanların direncini güçlendiriyor ve aynı zamanda bazı hastalıklardan da koruyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ