Hayırsever iş adamından 2 bin 600 öğrenciye mont ve ayakkabı

Hayırsever iş adamı Lezgin Bahadır, öğrencilere dağıtılmak üzere 2 bin 600 adet kışlık mont ve ayakkabıyı Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına (HATSO) gönderdi.

Genel 4.12.2020 15:29:10 0
Hayırsever iş adamından 2 bin 600 öğrenciye mont ve ayakkabı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.12.2020 15:29

Hayırsever iş adamı Lezgin Bahadır, öğrencilere dağıtılmak üzere 2 bin 600 adet kışlık mont ve ayakkabıyı Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına (HATSO) gönderdi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Çukurca ilçesinde esnaf ve üyelerinin öğrencilere kışlık giyim yardımı talepleri üzerine hayırsever iş adamı Lezgin Bahadır’ın kışlık mont ve ayakkabı desteğinde bulunduğunu söyledi. Başkan Taş, “Hemşehrimiz iş adamı Lezgin Bahadır ile yaptığımız görüşme neticesinde, Çukurca ilçemizdeki ilk ve ortaokullardaki öğrencilere dağıtılmak üzere 2 bin 600 adet kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Her yıl eğitim öğretim yılında TOBB tarafından oda/borsalarımıza yapılan eğitim yardımının yanında, biz yine sosyal sorumluluk bilinciyle İzmir’de bulunan Lezgin Bahadır’dan kışlık mont ve ayakkabı talebinde bulunduk. Kıymetli hemşehrimiz Lezgin Bahadır talebimizi olumlu karşılayıp, 2 bin 600 öğrenciye dağıtılmak üzere giyim malzemelerini tarafımıza gönderdiler. Bu kış mevsiminde çocuklarımızın sevinmesine vesile olan kıymetli yardımlarından dolayı hemşehrimiz Lezgin Bahadır’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İş hayatında daha büyük başarılara ulaşmasını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Servet Taş, Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere göre hazırlanan 2 bin 600 adet mont ve ayakkabıyı kanaat önderi Abdulaziz Alkan, HATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan, HATSO Meslek Grubu Başkanı Naif Karaman ve Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ile birlikte dağıtımını yaptı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ