Hastane bahçesi çocuk sesleriyle yankılandı

Genel 24.04.2018 15:04:20 0
Hastane bahçesi çocuk sesleriyle yankılandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.04.2018 15:04
Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü ortak bir etkinlik düzenleyerek, okullarında bayram etkinliklerine katılamayan öğrencilere büyük jest yaptılar. Hastaneye gelen minik çocuklar ise bu sürpriz karşısında mutluluklarını gizleyemediler.
Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, hastanede tedavi gören çocuklar ve aileleri ile hastanede bulunan küçük yaşta ki çocuklar gönüllerince eğlendi. Hasta çocukların moral bulduğu etkinlikte, palyaçolar ve tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı.
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Ufuk Kuyrukluyıldız, organize ettikleri program ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sevgili çocuklar, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Sizler bizim için önemlisiniz. Sizler geleceğimizsiniz, sizler geleceğimizin teminatısınız. Bizde bugün sizlere moral olsun diye okuldan hastaneye gelen, hasta olan öğrencilerimiz bir nebze moral bulsun eğlensin diye böyle bir organizasyon planladık. Eğlenin, gülün, oynayın temiz dünyanızı temiz kalbinizi bizlerle paylaşın. İnşallah bizlerde sizin kalpleriniz kadar temiz bir dünya temiz bir hayat size sunabiliriz.’’ dedi.
Hastanelerde tıbbi ve medikal tedavilerin önemi kadar çocukların moral ve motivasyonlarının da çok önemli olduğunu belirten Erzincan Sağlık il Müdürü Yard. Doç. Dr. Erkan Hirik ise açıklamasında; “Hastaneler yalnızca tıbbi, medikal tedavilerin uygulandığı yerler değildir. Aynı zamanda çocuklarımızın moral ve motivasyonları bizim için çok önemli. Bu bağlamda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hastanemiz sosyal hizmet uzmanları tarafından organize edilen bir etkinlikteyiz şuanda. Burada amacımız çocuklarımıza bir nebze olsun hasta çocuklarımızı mutlu edebilmek. Uyguladığımız medikal tedavilerin yanında psikolojik bir destek olarak mutluluğu gözlerinde görebilmek’’ diye konuştu.
Etkinlikte çocukların oldukça eğlendikleri görüldü. Çocukların aileleri ise etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ederek, çocuklarının unutulmaz bir gün yaşadıklarını söylediler.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ