Hamur’da öğrencilere “Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti” verildi

Hamur Kaymakamlığı ve Ağrı Gençlik Merkezi işbirliği ile Yoğunhisar İlkokulunda “Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti” verildi.Hamur Kaymakamlığı öncülüğünde Ağrı Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler, berber Tugay Köse ve kuaför

Genel 28.03.2019 08:40:19 0
Hamur’da öğrencilere “Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti” verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hamur Kaymakamlığı ve Ağrı Gençlik Merkezi işbirliği ile Yoğunhisar İlkokulunda “Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti” verildi.

Hamur Kaymakamlığı öncülüğünde Ağrı Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler, berber Tugay Köse ve kuaför Pınar Taçyıldız’ın desteğiyle ilçe merkezine bağlı Yoğunhisar Köyü İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz saç bakımı ve kesimi yapıldı. Öğrencilere hijyen eğitimi verilerek özbakım hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Saç bakımı ve kesiminden sonra Ağrı Gençlik Merkezi ve gönüllüleri tarafından düzenlenen palyaço gösterisi ve yüz boyama etkinliğiyle öğrencilerin keyifli vakit geçirmeleri sağlandı. Ardından Ağrı Gençlik Merkezi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer’in eşi Çiğdem Tuncer ise, öğrencilerle yakından ilgilenerek her bir öğrenciye kitap hediye etti. Öğretmenlere de unutulmayarak kendilerine ‘öğretmenlik mesleğine yönelik’ kitaplar hediye edildi. Etkinlikte öğrenciler keyifli ve unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem